Recomandări #diez pentru cei mai activi. Ce evenimente se organizează la Chișinău, în această sâmbătă

pexels-photo-378153-920×650

Încă o săptămână din luna octombrie s-a epuizat și vă așteaptă un weekend relaxant. Ziua de sâmbătă va fi rece, de aceea, îmbrăcați-vă cât mai călduros pentru a nu răci.

#Go GREEN

Tucano Coffee își aduce aportul pentru o Planetă mai curată, organizând în fiecare sâmbătă acțiuni de salubrizare în parcul Florilor. Veniți în fața liceului „Ștefan cel Mare” de pe strada Florilor 4, la ora 10:00, pentru a merge în parcul de vizavi și a-l curăța de deșeuri.  Împreună facem planeta mai curată. Pagina evenimentului aici.

#Maratonul Copiilor

„Maratonul Copiilor” se va începe la ora 10:00. Evenimentul este la cea de a cincea ediție și are drept scop cultivarea solidarității în rândul copiilor. În competiţie se pot înscrie copiii cu vârsta 6-10 ani. Aceștia sunt invitați să alerge pentru o cauză nobilă, iar părinții lor, numiți în mod simbolic „sponsori”, sunt cei care convertesc distanța alergată în bani.

În afară de cursa propriu-zisă, copiii vor avea parte de: ateliere de joc, program artistic, daruri, tombolă, animatori etc. Participanții sunt îndemnați să alerge pentru cauza maratonului, iar părinții acestora vor transforma fiecare metru alergat într-o donație simbolică (1m = 25 de bani).

Pentru a participa la Maraton, copiii și părinții lor sunt invitați să completeze formularul online de înregistrare.

Pagina evenimentului.

#Iubirea la proști

O comedie franceză, cu umor rafinat și replici explozive, unde situațiile absurde și confuziile amuzante se țin în lanț. Regizată de M. Chris Nedeea (România), după un text de Francis Veber.

Pierre, directorul unei edituri franceze, are obiceiul de a participa la dinee cu proşti, un fel de petreceri burgheze la care invitaţii vin însoţiţi de un „prost” spectaculos, care nu ştie că îi revine onoarea şi plăcerea de a fi bătaia de joc a participanţilor la dineu preţ de o seară. În seara cu pricina, Pierre se îmbolnăveşte şi nu mai merge la dineu, unde era aşteptat împreună cu François Pignon, un jovial şi binevoitor conţopist, pasionat de modele în miniatură din chibrituri, care urma să joace rolul prostului. Şi îl joacă, dar nu la dineu, ci acasă la Pierre, unde totul devine imprevizibil, totul se încurcă, înaintând spre un deznodământ în efect de domino.

Spectacolul va avea loc Teatrul Naţional Eugene Ionesco, cu începere la ora 18.30.

#Piață de produse alimentare eco și artizanale

Piața EcoLocal Farmers’ Market este fondată de către un grup de voluntari și producători autohtoni, care doresc să contribuie la bunăstarea populației locale. Piața susține întreprinderile alimentare locale, fiermierii si producătorii artizani care vor comercializa produsele sale într-un format autentic.
Piața EcoLocal se va desfășura în perimetrul parcării KENTFORD, precum și în interiorul sălii de conferințe a localului, adiacentă la parcare. Pagina evenimentului aici. 

#Vremuri grele la Royale

Şapte necunoscuţi, fiecare purtând un secret de care ar vrea să scape, se intersectează la hotelul El Royale, din Lake Tahoe. În cursul unei nopţi lungi şi complicate, fiecare îşi va avea şansa la izbăvire… sau totul se va duce de râpă.

dddd

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente