(foto) Kylian Mbappe mai bun ca Messi la vârsta de 19 ani. Ziarul Marca a făcut o comparație între cei doi atacanți

Mjg3NmEwMDljYjJjNDAzMTY5Mjg5MDFmODQ=.thumb
Foto: digisport.ro

Tânărul atacant al echipei Paris Saint Germain, Kylian Mbappe, este noul star al fotbalului mondial la doar 19 ani și este comparat cu Lionel Messi. Ziarul Marca a făcut o comparație între Kylian Mbappe și Lionel Messi la vârsta de 19 ani, iar statistica arată un câștigător detașat.

La 19 ani, 9 luni și 20 de zile, Kylian Mbappe a marcat deja 67 de goluri, față de cele 20 reușite de Lionel Messi. Jucătorul cumpărat de PSG cu 180 de milioane de euro are 37 de goluri în campionat, 9 în cupele din Franța, 12 în UEFA Champions League și 9 la prima reprezentativă a Franței, cu care a și câștigat titlul mondial în vară. Kylian Mbappe are două hat-trick-uri și un poker, scrie digisport.ro.

În comparație, la 19 ani, Lionel Messi avea doar 15 goluri în campionat, unul singur în cupă, două în UEFA Champions League și tot atâtea în tricoul reprezentativei Argentinei. Decarul Barcelonei reușise doar un hat-trick. Trebuie însă notat că Kylian Mbappe a debutat la AS Monaco la 16 years și 347 de zile în timp ce Lionel Messi a fost folosit pentru prima dată la Barcelona atunci când avea 17 ani și 14 zile.

Jmhhc2g9Y2VjNjk2MThkMGMzZjZiZmY0YWVjZDczZTY5NzBkZTg=.thumb

În acest sezon ambii jucători au strălucit pentru echipele lor. Kylian Mbappe are 7 meciuri, 10 goluri și 4 pase decisive în timp ce Lionel Messi a reușit 11 goluri și 5 pase decisive în 11 meciuri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente