Continuă lucrările de curățare a locului exploziei din blocul de la Rîșcani. 22 de oameni rămân cazați temporar la Spitalul Feroviar

pomperi

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI continuă lucrările de demontare și curățare a fragmentelor de beton prăbușite la etajele afectate de deflagrație în scara blocului de pe bulevardul Moscovei 11/5 unde, în seara de sâmbătă spre duminică a avut loc deflagrația .

Conform informației Misterului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale la Spitalul Feroviar Central din mun. Chișinău s-au adresat și au fost cazați temporar 22 oameni, care anterior au fost evacuați din bloc. Totodată la Institutul de Medicină Urgentă mai rămân a fi internate 2 persoane traumatizate. Pe parcursul zilei de 9 octombrie, 54 de persoane, locatari a blocului au avut posibilitatea să-și recupereze o parte din bunurile materiale aflate în apartamente.

În total pentru lichidarea consecințelor exploziei la fața locului pe bulevardul Moscovei 11/5 activează peste 100 de persoane responsabile din cadrul IGSU, IGP, Departamentul Trupelor de Carabinieri și autorități publice.

În curtea blocului funcționează un cort, unde voluntarii pe parcursul zilei donează obiecte de primă necesitate și bunuri persoanelor sinistrate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente