Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru 3 octombrie, o zi frumoasă de miercuri

pexels-photo-612891
Foto: Lucas Allmann

Pentru ca să treacă ziua mai frumos și util, noi am selectat câteva evenimente la care poți merge. Fie că vrei să mergi la un film, să participi la evenimente utile și plăcute alege unul dintre ele și transformă-ți seara obișnuită de joi într-una frumoasă și activă.

# RAVAC – un festival de film amețitor!

No automatic alt text available.

Festivalul Internaţional de Film RAVAC (RAVAC IFF) organizat de către Asociaţia Consumatorilor de Artă și YOUBESC CREATIVE INSTITUTE este primul festival internaţional de film din Moldova dedicat filmelor de ficțiune cu 3 secțiuni competiționale: Lungmetraje Internaționale, Zilele Filmului Moldovenesc, Scurtmetraje Internaționale. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Dialog public

Image may contain: text

Agenția de Guvernare Electronică lansează un apel deschis către cei care doresc să participe la un dialog public cu actorii cheie din sectorul guvernamental, experții internaționali, partenerii din sectorul asociativ și mediul de afaceri. La eveniment se va vorbi despre beneficiul schimbului electronic de date prin intermediul platformei guvernamentale MConnect. Detalii găsiți pe Facebook. 

# Premiera Națională a filmului Today Artist, Tonight Taxist

Image may contain: one or more people and text

Filmul „Today artist, Tonight taxist” este despre ultimele ore din viața unui tânăr rocker din Chișinău. Din cauza conjuncturii sociale, tânărul nu poate trăi așa cum îi place lui – să facă doar muzică. El este nevoit să mai practice și alte meserii, ca să se poată întreține. Mai multe găsiți pe Facebook. 

# Beautiful Corruption

Image may contain: meme and text

Premieră cinematografică pentru Moldova, e vorba despre lansarea filmului „Beautiful Corruption” în regia lui Eugen Damaschin. Începând cu data de 28 septembrie 2018, filmul poate fi vizionat la cinematograful „Patria-Loteanu”. Proiecția începe la ora 16:00, a fiecărei zile. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Mai multe vedeți pe Facebook. 

# COCO Chanel – Oglinzi

Image may contain: 2 people, text

Ideea proiectului „COCO Chanel – Oglinzi” îi aparține regizorului spectacolului Daniela Burlaca, cu scopul de a crea un eveniment de amploare dincolo de bariere. Miza acestui concept este o personalitate celebră, marcantă și revoluționară – impuls și determinant pentru o lucrare fără superficialități. Programul spectacolului îl găsiți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente