(video) Un german a alergat peste 620 de Maratoane în 95 de orașe ale lumii, iar astăzi aleargă la Chișinău

jh

Ajuns la cea de a patra ediție Maratonul Internațional Chișinău adună anual la cursă nu doar moldoveni, ci și străini care vor să-și bată propriile recorduri. Astfel, cei care au mers astăzi la Maraton la sigur au întâlnit persoane din diferite țări ale lumii.

Un exemplu în acest sens este un bărbat din Germania, care a fost surprins în troleibuz. Acesta a venit la Chișinău ca să alerge Maratonul de astăzi. În total suma maratoanelor parcurse de acesta depășește cifra de 620, iar Chișinăul este cel de al 96-lea oraș din lume, unde acesta va alerga o cursă.

Reamintim că, astăzi, 30 septembrie, la ora 8:00, zeci de mii de oameni s-au adunat în Piața Marii Adunări Naționale, pentru a participa la cea mai așteptată și mai grandioasă competiție de alergare a țării – cel de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău”. La curse participă începători și amatori, sportivi cu experiență, campioni și recordmani din țară și din străinătate. De asemenea, pentru prima dată în istoria Maratonului de la Chișinău, la eveniment participă și sportivii în scaune rulante, în cadrul categoriei special create – „Maraton For All”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente