(video) 40 de investitori și trei zile. Cum arată retrospectiva evenimentului antreprenorial TechVillage în câteva minute

DSC_7065

Prima ediție TechVillage a luat sfârșit. 40 de investitori și fondatori de start-up-uri au legat colaborări și au interacționat timp de 3 zile într-un cadru rustic, în comuna Butuceni.

Cum a fost la TechVillage și cât de bine a fost, s-a compilat într-un filmuleț care cuprinde toate activitățile-cheie ale evenimentului. Noi ediții urmează a fi organizate în viitor, întrucât toți oaspeții evenimentului s-au lăsat impresionați de cât de mult contează un loc ales departe de agitația urbană și timp berechet alocat pentru discuțiile de afacere.

Republica Moldova devine, cu pași mici dar siguri, un punct de atracție a investițiilor, cu precădere în domeniul IT. TechVillage a fost organizat pentru prima dată în Republica Moldova, în perioada 11-13 septembrie, și a adunat investitori și fondatori de start-up-uri din SUA, Marea Britanie, Lituania, Letonia, Belgia, Polonia, Franța, România și Ucraina pentru un eveniment de matchmaking în industria start-up-urilor tech.

Evenimentul „TechVillage” este organizat de către Seed Forum Moldova (IHUB Chisinau) cu suportul Asociației Companiilor TIC din Moldova, Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională / USAID Moldova și Guvernului Suediei / Embassy of Sweden in Chisinau în cadrul Proiectului „Centrul de Excelență în Domeniul TIC”, Tekwill, Western NIS Enterprise Fund, Oficiul Naţional al Viei şi Vinului (ONVV) și XY Partners.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente