Renumitele castele și coline unde s-a filmat serialul „Games of Thrones” vor deveni atracții turistice. Când vor fi deschide pentru vizitatori

gn-gift_guide_variable_c

Mai multe zone din Irlanda de Nord, care au fost folosite la filmările pentru serialul Game of Thrones, vor deveni atracţii turistice, potrivit variety.com. Fanii serialului vor avea acces la regatele din Westeros Winterfell, Castle Black, Kings Landing şi multe altele, ce vor fi deschise publicului din 2019.

Atracţiile turistice din proiectul Game of Thrones Legacy vor fi „la un nivel mult mai mare decât orice altceva a văzut” publicul vreodată, a anunţat postul HBO. Pe lângă spaţiile de filmare, HBO plănuieşte să deschidă expoziţii de costume, de obiecte de recuzită, arme, decoruri şi alte materiale folosite în producţia acestui show de succes. De asemenea, publicul va avea acces la conţinut digital şi materiale interactive care vor ilustra tehnicile pentru efectele speciale folosite în serial.

Serialul este cel mai mare succes al postului HBO, cu aproximativ 30 de milioane de telespectatori în SUA şi o armată de fani la nivel mondial. Sezonul final va dezvălui familia de războinici care va câştiga controlul asupra Tronului de Fier din cele şapte regate din Westeros.

Cel de-al şaptelea sezon al producţiei s-a încheiat în august 2017, înregistrând în SUA, în medie, 30 de milioane de spectatori pe episod, pe platforme media variate.

Încă de la lansare, „Urzeala tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. „Game of Thrones” a primit foarte multe premii de la lansare, inclusiv 38 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente