(foto) Scrisoare deschisă către Chiril Gaburici. „Drumul din sectorul Botanică arată ca și craterele de pe Lună”

42670197_1842329999137631_4360952669569810432_n (1)

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a devenit protagonistul unei adresări publice din partea unui chișinăuian cu privire la starea dezastruoasă a drumurilor din sectorul Botanica. „Vă invit în ospeție, în curțile noastre, în calitate de ministru și în calitate de un om înțelegător. Curțile sunt amplasate între străzile Independenței și Valea Crucii, iar drumurile din această regiune sunt foarte rele.

„Pentru a simți pe deplin emoțiile și de a înțelege cum locuiesc aici oamenii, vă sugerez să veniți cu Tesla dumneavoastră. Vizitând sectorul nostru îl veți întrece pe Elon Musk. Nu doar veți trimite pe orbită Tesla voastră, ci mai curând posibil, va rămâne pe Lună. De ce pe Lună? Priviți imaginile! Peisajele de pe această porțiune de drum cu nimic nu se deosebește de peisajele de pe Lună.

Cunoașteți câte cratere sunt pe Lună? Eu la fel nu cunosc, dar știu cu certitudine că sunt multe. În curțile noastre puteți găsi foarte multe gropi și gropi în gropi. Adâncimea acestor gropi nu poate fi măsurată doar cu degetele. Aici noi măsurăm cu brațul.

N-o să mai spun că, din cauza aceasta, mașina necesită reparații suplimentare. Însă, nu doar automobiliștii circulă pe aici. Pe această stradelă copiii aleargă, părinții se plimbă cu cărucioarele, tinerii se dau cu bicicletele.

Mulți dintre acești locatari nu doresc să părăsească țara, însă, în același timp, nu doresc să trăiască pe Lună. Noi dorim să trăim în Moldova. În prezent, ni se reușește doar să „supraviețuim”, a conchis Evghenii Poleacov

foto credit: facebook.com/jpoleacov

Vedeți întreaga postare mai jos:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente