Lista vinăriilor la care poți merge de Ziua Vinului. Ce oferte există și cât va trebui să scoateți din buzunare

22-810×540-810×540

Festivalul Vinului din Moldova, denumit oficial „Ziua Naţională a Vinului”, tradițional, are loc în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, dar și la vinăriile din Republică, în primul weekend din luna octombrie, după recoltarea strugurilor. Festivalul celebrează tradiţiile bogate ale vinificaţiei în Moldova și anul acest se va desfășura în perioada 6-7 octombrie. Dacă nu știi unde să mergi de Ziua Vinului, echipa diez îți recomandă o serie de vinării. 

# Ziua Vinului la Asconi Winery

Image may contain: text

Unde să petreci Ziua Vinului mai bine decât la o vinărie. La Asconi Winery te așteaptă tulburel, bucate tradiționale, degustări de vinuri și multă veselie. Organizatorii îți recomandă să iei haine largi pe elastic și încălțăminte pentru o horă bună și un pic de Rock ‘n’ Roll! Prețul biletului este 150 lei, valabil 1 zi. Pe data de 6 octombrie vei avea parte de un concert cu Gândul Mâței, iar pe 7 octombrie vine Alex Calancea Band. Mai multe detalii urmărește aici. 

# Festivalul Vinului la Château Vartely

Image may contain: text

Pe 6 – 7 octombrie vino la Festivalul Vinului organizat de Château Vartely. Un eveniment dedicat vinurilor în asociere cu arome și gusturi într-un spațiu primitor și plin de atracții. La Festivalul Vinului, în baza biletului procurat, toți oaspeții se vor bucura de oferta Allinclusive care cuprinde: #Zona DEGUSTĂ: 10 vinuri medaliate și nu numai; Noutăți de vinuri și divinuri în premieră, Must, izvar și sangria. # Zona DELICII: Carne și legume la grătar, Deserturi din dovleac, Struguri, nuci, mere și pere. #Zona DESCOPERĂ: Turul vinăriei, Expoziție de fotografie, Nude&Wine by Petru Cliofos, Decor inedit de toamnă . #CADOU GARANTAT – Pahar personalizat Château Vartely, # TOMBOLĂ cu premii instant #REDUCERI la vin și oferte unice. Atmosfera și voia bună vor fi acompaniate de muzica live by Duo Zephyr pe parcursul zilei. Cei mici și pici vor fi distrați și ghidați de animatorii de la Căpşoonel Art Event. Prețul unui bilet este de 420 de lei. Mai multe detalii vezi pe Facebook. 

# Ziua Națională a Vinului la Castel Mimi

Image may contain: text

Ziua Națională a Vinului se sărbătorește și la Castel Mimi, pe data de 6, 7 octombrie 2018. Biletul costă 300 de lei per zi. În cadrul evenimentului veți avea parte de prețuri de la producător, promoții, plăcinte tradiționale și un pahar de vin rose, muzică și voie bună. În fiecare seară la ora 18.00 începe show la havuz. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# Ziua Vinului la Château Purcari 2018

Image may contain: 2 people

De Ziua Națională a Vinului 2018, evadați din agitația urbană și să vă refugiați în sânul naturii, într-un loc înconjurat de peisaje mirifice, pe podgoriile căruia dăinuie legenda vie a Moldovei. La Château Purcari, tradițiile, muzica bună și aroma vinurilor se vor prinde într-o horă a distracției. Prețul biletului este de 200 de lei, acesta include transportul tur-retur, excursie amplă prin vinărie, degustarea a trei vinuri și multe altele. Detalii găsiți pe Facebook. 

# Ziua vinului la Chateau Cojușna

Image may contain: 12 people, people smiling, text

De Ziua Vinului, pe 6-7 octombrie, sunteți așteptați cu mare drag la Vinaria „Chateau Cojusna” unde veți avea parte de vin bun și multe surprize. În program sunt incluse: Degustarea vinurilor cu IGP „Codru” din seria „Umbrella”;
Excursie în beciurile subterane; Gustări, Muzică și voie bună. Prețul unui bilet este de 120 lei. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# Sus paharul! Ziua Vinului la Mileștii Mici

Безымянный

De Ziua Vinului, tradițiie strămoșești își dau întâlnire la „Mileștii Mici” Combinatul de Vinuri de Calitate! Pe 6 octombrie, ridicăm sus paharele și savurăm cea mai grandioasă sărbătoare a vinului moldovenesc, într-o ambianță degajată, alături de cei mai dragi oameni. În program: Degustarea vinurilor cu IGP „Codru” din seria Allegro și spumantelor; Excursie la cea mai mare colecție de vinuri din lume; Gustări tradiționale și europene; Jocuri de vin;
Program muzical cu participarea colectivelor de muzică și dans. Prețul biletului este 100 de lei și include: acces la eveniment + excursie în colecția de vinuri; transportul Chișinău – Mileștii Mici – Chișinău; degustările în Școala Vinului; un pahar de tulburel de bun venit. Mai multe detalii urmăriți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente