(video) Organizatorii manifestațiilor din data de 1 septembrie, Vlad Bilețchi și Ion Leașcenco au fost amendați cu 1500 de lei fiecare

sbgdgnfgn

Președintele Asociației „UNIREA – ODIP”, Vlad Bilețchi și președintele Blocului Unității Naționale, Ion Leașcenco au primit o amendă de 1500 de lei pentru „blocarea intenționată a străzii” în timpul manifestațiilor din data de 1 septembrie din preajma orașului Vatra. Cei doi organizatori ai manifestațiilor spun că vor contesta în judecată amenda primită.

„Noi nu am săvârșit nimic ilegal și vom contesta această decizie în instanță. Sunt vinovați cei care au făcut un apel fals la 112 și au dat informații false cu privire la faptul că autobuzele sunt minate. Noi am vrut să facem un lucru frumos, să aducem autocare expoziții la Chișinău, donate de primăria municipiului Iași” a declarat Vlad Bilețchi.

„Vom contesta acest proces verbal, suntem acuzați că am blocat drumul. Nu am făcut acest lucru respectiv nu vom achita și nu vrem să fim pedepsiți pentru fapte care nu le-am făcut. Am stat în fața autobuzelor care staționau pe drepta, pe o arteră cu trei benzi de circulație pe sens. Nu a fost nici intenție de blocare a drumului, nici nu s-a întâmplat acest lucru de fapt” a spus Ion Leașcenco după audieri.

Ulterior, președintele Asociației „UNIREA – ODIP”, Vlad Bilețchi, a anunțat organizarea marșului unionist cu automobile într-o postare pe pagina s-a de Facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente