(foto, video) Cum să faci un internship la Google sau Facebook. Alex Truhin, angajat al companiei Facebook, le-a povestit studenților de la UTM despre experiența sa

FAF_AlexBumbu_4

Ești student la UTM și vrei să faci un internship la marile companii Google sau Facebook? Absolventul UTM, Alex Truhin (Alex Bumbu), angajat la Facebook, le-a explicat studenților de la Facultatea Calculatoare Informatică și microelectronică experiența sa.

Tânărul le-a explicat studenților care sunt principalele criterii de care trebuie să țină cont și că oricine ar putea să fie angajatul Facebook sau Google, dar pentru aceasta acesta necesită ingeniozitate, dar și o pregătire anume. Tocmai de aceea a încercat să le ofere niște sugestii „pe viu”, captivându-i cu o prezentare cu „tips and tricks” – sfaturi și trucuri, de care să țină cont în cazul în care își propun să ajungă și să se afirme într-o companie cu impact global.

„Succesul nu ți-l pune nimeni pe tavă de-a gata. Acesta însă nu este de neatins. Cu voință și efort, visele pot deveni realitate. Perseverați!”, a spus Alex în cadrul întâlnirii cu studenții.

FAF_AlexBumbu_1
FAF_AlexBumbu_2
FAF_AlexBumbu_3
FAF_AlexBumbu_4

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente