Cele mai frumoase evenimente la care să mergi sâmbăta seara. #diez vă recomandă să fiți bucuroși

evenimente39-920×612-920×612

Ce planuri aveți pentru ziua de sâmbătă? Fiți pregătiți să aveți o zi productivă și interesantă, deoarece, weekendul promite a fi unul fierbinte. Echipa #diez a selectat câteva evenimente light pentru oameni care doresc să-și diversifice ziua sau seara.

#UITe Mafia Club: Never have I ever

Mafia este un joc social prin intermediul căruia iți dezvolți capacitățile analitice și controlul propriilor emoții. Participanții joacă după reguli profesioniste, dar se fac ș excepții în cazuri în care persoanele au o experiență minimă. Intrarea este gratuită. Întâlnirea va avea loc la Orange Monin Wi-Fi Cafe (bd. Stefan cel Mare 130). Pagina evenimentului aici.

#Dana Rogovski acoustic evening feat. Mihaița Chiriac

Sâmbăta seara, la Uptown cafe (str. Pușkin 10) va avea loc un mini concert cu o voce senzuală care va înduioșa și calma inimile oaspeților. Dacă doriți să fiți parte a acestui eveniment, să ascultați  superba voce a Danei Rogovski, rezervariți cât mai rapid posibil un loc cât mai aproape de scenă. Detalii la nr de telefon 078775701 sau pe pagina evenimentului.

#Spectacolul „Teatru de război”

În seara de sâmbătă puteți merge la un Spectacol  „Teatru de război” marca Teatrului „Vasile Alecsandri” din Iași. Iată o scurtă descriere a spectacolului: „Odată cu venirea a sute de mii de refugiați, a marilor unități românești și rusești, orașul s-a scufundat în nenorociri: foamete, frig, tifos. Miracolul e că în toată această cascadă de nenorociri apare, rodește și se împlinește Marea Unire a românilor din 1918. Speranța trăiește în oameni, se rostește în Parlament și duce la construcția noii Românii.”

Așadar, sunteți așteptați, sâmbătă, la Teatrul „Mihai Eminescu” la ora 19:00 pentru a vă odihni și savura jocul actorilor. Mai multe informații vedeți aici.

#O simplă favoare

Bazat pe un roman al scriitoarei Darcey Bell, A Simple Favor (2018) urmărește povestea lui Stephanie, o vloggeriță care încearcă să descopere adevărul din spatele dispariției bizare a celei mai bune prietene. Stephanie Ward, mamă și vloggeriță, este cea mai bună prietenă cu fermecătoarea Emily Nelson, o casnică care are o preferință aparte pentru costume personalizate și martini. Într-o zi, Emily o roagă pe Stephanie să-i ia fiul de la școală, însă aceasta dispare în mod misterios, iar după zile de căutări, este găsită în cele din urmă moartă. Încercând să dezlege misterul morții ei, Stephanie începe să sape mai adânc în secretele lui Emily, ajungând să se întrebe cât de bine o cunoștea pe cea mai bună prietenă a ei. În căutarea adevărului i se alătură Sean, soțul lui Emily, alături de care traversează o poveste plină de trădări și răsturnări de situție. A Simple Favor (2018) este un thriller plin de rătăciri și trădări, secrete și revelații, dragoste și loialitate, crimă și răzbunare.

frfrfrf

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente