Recomandări #diez. Evenimente interesante pentru un sfârșit de săptămână frumos

evenimente

Meteorologii preconizează pentru acest sfârșit de săptămână temperaturi scăzute, iar echipa #diez îți recomandă câteva evenimente drăguțe, care te vor încălzi în această perioadă.

#Harp in the Park Dendrarium

harp

Moldovan National Youth Orchestra continuă seria concertelor de popularizare a muzicii de calitate prin lansarea proiectului Harp in the Park. Un ansamblu constituit din 2 harpe și flaut vor realiza 4 concerte în 4 parcuri din Chișinău. Realizarea unui recital de harpă în aer liber este o premieră absolută. Mai multe detalii despre concert AICI.

#Spectacolul „Scrisoarea”

spectacol

În cadrul Reuniunii Teatrelor Naționale Românești, vom avea onoarea și plăcerea de a savura un spectacol de excepție marca Mălăele. Teatrul Național „Ion Luca – Caragiale” din București vă prezintă o lume „caraghioază” şi „nifilistă” – copie fidelă a realităţii noastre. O producţiune în care veţi întâlni persoane însemnate, vestiţi artişti ai scenelor bucureştene. Mai multe detalii găsiți AICI.

#Magia naiului

nai

Tot mâine aveți posibilitatea să participați la un concert de excepție la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. Soliști: Igor Podgoreanu (nai), dirijor: Evgheny Hohlov (Rusia). Mai multe detalii AICI.

#„Orașele Moarte”, Teatrul Valerian Gunia, Georgia

teatru

„Orașele Moarte” este un spectacol bazat pe materiale documentare și interviuri, care povestește despre orașele moarte cum ar fi Pompei, Oradour-Sur-Glane.Pripyat (Cernobîl), Detroit și Neftegorsk. Fiind una dintre cele mai vechi națiuni suntem în pericol de a fi distrusi. Procesul de distrugere a început demult și ca toate cele mai vechi orașe ne apropiem de sfârșit. Mai multe afli la spectacol, iar detalii AICI.

#Java Professionals

java

Tekwill Academy în parteneriat cu Oracle și Endava continuă cursul de instruire în domeniul programării – Java Professionals (OCP). Dacă ești interesat, nu ezita să vii. Mai multe detalii vezi AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente