(video) UEFA Champion League revine. Messi își trece în cont un hat-trick, iar Inter obține victoria în timpul suplimentar

ZTdkZjRmZmFlMmRmMmJmYWE2YWI4ZTk1ZGIz.thumb

UEFA Champion League revine. FC Barcelona vs PSV și Inter Milano vs Tottenham sunt primele două meciuri din cadru grupelor. Messi a marcat un super gol din lovitură de pedeapsă și a înscris primul gol al actualului sezon din Liga Campionilor.

#FC Barcelona – PSV Eidhoven

Messi a deschis scorul în minutul 32 al partidei acesta fiind și unicul gol din prima repriză. După acest gol, Messi a devenit al doilea jucător din istorie, după Raul, care înscrie în 14 sezoane consecutive în Champions League. Dembele dublează avantajul campioanei Spaniei cu un gol superb din afara careului. Messi își trece în cont dubla  în minutul 77 din pasa lui Rakitic. În minutul 88, Messi înscrie al treilea gol în poarta PSV, astfel Barcelona învinge echipa din Olanda cu scorul final de 4-0.

#Inter Milano – Tottenham Hotspur

Prima repriză s-a încheiat fără goluri. În cea de a doua repriză Eriksen a deschis scorul în minutul 54 al partidei după pasa lui Lamela. În cea de a doua repriză Icardi înscrie primul gol a echipei din Italia, iar Matias Vecino aduce victoria echipei sale în minutul 91 și Inter Milano obține primele 3 puncte în Liga Campionilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente