Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru miercuri, 19 septembrie

dawn-sunset-person-woman
Foto: Stokpic

Un nou început de săptămână trebuie să fie marcat frumos. Dacă nu v-ați făcut încă agenda pentru ziua de miercuri, 18 septembrie, atunci echipa #diez îți vine în ajutor cu lista celor mai frumoase evenimente pentru acest început de săptămână.

# Freelance Meetup: Design

Image may contain: 2 people, people smiling, text

Freelance Meetup este o nouă serie de evenimente menite să reunească comunitatea de freelanceri din Moldova. Fiecare Freelance Meetup va avea un subiect specific și va aduce în discuție cele mai noi tendințe, oportunități și povesti personale de la freelanceri de succes. Mai multe detalii despre evenimentul de pe data de 18 septembrie, ora 18.30, găsiți pe Facebook.

# Concert aniversar – Sala cu Orgă, la 40 de ani

Image may contain: text

Concert dedicat aniversării a 40-a de la inaugurarea Sălii cu Orgă și aniversării a 30-a de la fondarea Orchestrei Naționale de Cameră, va avea loc pe data de 19 septembrie, la ora 18.30. Mai multe despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook. 

# Premiera spectacolului „Carnavalul”

Image may contain: one or more people

Viața valorilor se întemeiază de altfel pe această operă de liberă și neîncetată perfecționare a receptivității noastre. La Teatrul Național Mihai Eminescu va avea loc premiera unui spectacol de Ion Luca Caragiale. Spectacolul „Carnaval” începe la 19.00. Mai multe detalii despre spectacol găsiți pe pagina de Facebook. 

# Invitația la Vals

Image may contain: one or more people and text

Teatrul Geneza Art vine cu o „Invitație la Vals” către spectatori. Unul dintre cele mai îndrăgite titluri de către cititori, considerat un fenomen unic în literatura română. Romanul „Invitația la Vals” de Mihail Drumeș. Un spectacol – mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Spionul care mi-a dat papucii

Image may contain: 3 people, text

Audrey (Mila Kunis) și Morgan (Kate McKinnon) sunt două prietene din Los Angeles care se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale. Într-o zi fostul iubit al lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloşi. Cu ce se finalizează comedia, vedeți în cinematografele Patria. Mai multe detalii urmăriți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente