Participă la un Crash Course și descoperă Microsoft Excelul dincolo de celule și coloane

530432-636250192866658572-16×9
Foto: lynda.com

Deși ne-ar părea un software simplu, Excel, care aparține gigantului Microsoft, este un program care are multe de oferit, fiind cel mai utilizat software pentru calcul tabelar. Într-o lume în care fiecare companie, mare sau mică, are un disc drive în care este sistematizată toată informația despre afacere, este absolut necesar să cunoști să utilizezi Excel.

Pornind de la această premisă, echipa iHUB Chișinău a hotărât să organizeze un Crash Course Microsoft Excel: Beyong raws and cells, care va avea loc pe data de 22 septembrie, la care participanții vor învăța cum Microsoft Excel le poate ușura munca, învățând diferite operațiuni pe care software-ul le pune la dispoziție.

Acest Crashcourse este unul potrivit pentru oricine dorește să acumuleze cunoștințe de bază în Excel sau dorește să își împrospăteze cunoștințele deja acumulate. Totodată, participanții vor avea posibilitatea de a aborda operațiuni Excel care îi interesează în particular. Agenda Excell este concepută așa încât participanții să reevalueze cunoștințele în lucrul cu formulele simple, cu seriile de date, cu pivot, copierea și mutarea datelor, gestionarea paginilor, formatarea datelor și celulelor și altele.

agenda

Crashcourse-ul va fi condus de către Alexandru Grimacovschi, care datorită experienței în domeniul consultanței în management a obținut cunoștințe vaste în lucrul cu Microsoft Excel.

iHUB Chișinău vă așteaptă sâmbătă, 22 septembrie, începând cu ora 11:00. Prețul pentru un bilet este de 250 de lei. Asigură-ți un loc accesând acest link. Mai multe detalii despre eveniment urmărește pe pagina de Facebook. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente