Mesaj al unei reprezentante a familiei tradiționale către Igor Dodon: „E o realitate că ai 4 neuroni”

collage

Vloggerița Ionela Hadîrcă a scris un mesaj destinat președintelui Igor Dodon, în care îi zice că nu împărtășește aceleași „ideologii” pe care se bazează o familie tradițională. Această adresare vine în contextul „Congresului Mondial al Familiei” organizat de liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon.

Vedeți mai jos întregul mesaj al Ionelei Hadîrcă.

„Dodon! De unde ai luat tu că homosexualii sunt primii dușmani ai familiei tradiționale? Eu am o familie tradițională, fericită, și totuși, dacă s-ar pune tradiția asta pe rug, eu as fi prima cu canistra de benzină în mâna stângă și chibriturile în dreapta. Pentru că atâția oameni care au calicit povara jurământului conjugal, n-au reușit toate războaiele împreună.
Câte femei abuzate stau și rabdă, numai „ca sa aibă copiii tată”, cunosc bărbați care sunt umiliți ca niște țânși si nu pleacă numai pentru că soțiile le-au ucis încrederea în sine, câți oameni care pur și simplu nu se mai iubesc stau și rugumă Sfântul Cactus, ca aricii din banc. Cu-i faci congres? Familiilor destrămate de voi, cei care nu se satură de furat? Copiilor rămași de capul lor, pentru că va trebui câte 4 djipuri la fiecare? Gata, lumea evoluează, se rupe de pochiii tai burdănoși și traieste cu cine, cât și cum vrea. E o realitate care nu depinde de tine, ca și limba romană sau faptul ca ai 4 neuroni”, a conchis Ionela

Totodată, Ionela a lansat anterior un nou challenge „Be neted” în care îndeamnă cetățenii să nu pună în mișcare creierul când este vorba despre politica moldovenească.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente