Elevii din Belgia învață despre Cleopatra Stratan. Interpreta a apărut în manualele de limba engleză din țară

collage

„Cleopatra Stratan se studiază în manualul de limba engleză al Belgiei”. Cu așa mesaj Pavel Stratan, tatăl interpretei, a plasat pe contul său de Facebook o fotografie dintr-un manual de engleză din Belgia. În carte de regăsește o poză a tinerei însoțită de o mică descriere. 

 

În manualul belgian este menționat faptul că Cleopatra a început să cânte la vârsta de doi ani, iar la trei ani a lansat primul album de muzică, care i-a adus faima. În plus, în manual sunt mai multe întrebări despre Cleopatra Stratan și Marc Yu – un fenomen muzical american, care cântă la pian și violoncel.

Cleopatra Stratan este o cântăreață din Moldova. Primul ei album se intitulează „La vârsta de trei ani”. Aceasta deține 6 recorduri mondiale. A revenit pe scena muzicală românească în 2017 după câțiva ani de pauză într-o colaborare alături de fratele Cezar Stratan la melodia „MAMI”. În 2018 a lansat piesa „Te las cu inima” care se bucură de succes, în doar 10 zile a atins pragul de 5 milioane de vizualizări pe Youtube.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente