Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru un sfârșit de săptămână reușit

pexels-photo-612891
Foto: Lucas Allmann

Ți-ai făcut planuri pentru ultima zi din această săptămână? Dacă nu atunci echipa #diez îți vine în ajutor. Găsește mai jos cele mai frumoase evenimente pentru vineri, 14 septembrie. I-ați prietenii și să înceapă distracția!

# Ziua Ușilor Deschise la Parlament

No automatic alt text available.

Vrei să vizitezi Parlamentul Republicii Moldova? Vino la Ziua Ușilor Deschise, viineri, 14 septembrie 2018, 13.30 – 17.00. Evenimentul va avea loc la Parlamentul Republicii Moldova, Chișinău, bvd. Stefan cel Mare 105, intrarea principală. Mai multe detalii vedeți aici. 

# Expoziție Premieră: Pietro Finelli NOIR TIME

Image may contain: text

Expoziția NOIR TIME – este colectarea picturilor, desenelor și fotografiilor, care reprezintă ultimii ani de lucrări ale pictorului Pietro Finelli. Unele din ele nu au fost publicate niciodată. Aceste lucrări fac parte dintr-o reflecție lungă asupra prezentării, pe care Finelli o asociază, în primul rând, cu viziunea cinematografică. În special, cu așa-numita cinematofrafie în stil Noir din perioada clasică (din anii 1942 pînă în 1957). Mai multe găsiți pe Facebook

# Noaptea Filmelor sub Stele 5

Image may contain: 3 people, people smiling

Festivalul „Noaptea Filmelor Sub Stele” revine în a cea de a V-a ediție! Anul acesta vom avea parte de 3 săptămâni, începând cu 23 august până pe 8 septembrie. Evenimentul se desfășoară ca de obicei: joi, vineri și sâmbătă, la ora 20:30 pe teritoriul Muzeului Național de Istorie a Moldovei. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului. 

# InnoVoter, Primul laborator de creație în domeniul electoral

Image result for InnoVoter

În perioada 14-16 septembrie 2018, la Tekwill, va avea loc un eveniment la care trebuie să participi! InnoVoter – primul laborator de creație în domeniul electoral reprezintă o competiție de idei a 30 de tineri și tinere developeri și designeri din Republica Moldova, care vor lucra în 6 echipe și vor crea cele mai faine, simple și atractive metode de a prezenta mersul alegerilor și rezultatele preliminare în timp real, în ziua desfășurării acestora. Vedeți mai multe pe Facebook. 

# Vernisaj expoziție Vasile Dohotaru

Image may contain: 1 person, text

Alianța Franceză din Moldova organizează în perioada 3 septembrie – 30 octombrie 2018, o expoziție de grafică și pictură cu genericul „Baletul în imagini” a artistului plastic Vasile Dohotaru. Mai multe despre expoziție vedeți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente