Doritorii de a studia limba engleza o pot face la Biblioteca Națională a Moldovei. Aici se va deschide un Centru de resurse specializat

56e3dcebcc919

Biblioteca Națională a Republicii Moldova va deschide un Centru de resurse pentru un grup variat de persoane care învață limba engleză, cât și pentru profesorii de limba engleză. Centrul de resurse va fi deschis datorită unui Acord de cooperare între Consiliul Britanic Ucraina, Asociația Obștească META și BNRM.

Centrul va fi dotat cu resurse printate și digitale, care va permite funcționarea eficientă și organizarea unei game largi de activități pentru elevi, studenți, cadre didactice, menite să promoveze limba engleză pentru o varietate de public. Se vor organiza diferite ateliere de lucru și evenimente dedicate dezoltării profesionale a profesorilor de limba engleză, precum și cluburi de discuții cu vorbitori nativi, cluburi de carte, vizionări de filme în limba engleză, etc, pentru elevi și studenți.

La inaugurarea Centrului de resurse de limba engleză, va fi semnat Acordul de cooperare și se vor desfășura două ateliere pentru profesorii de limba engleză. Evenimentul va avea loc la 14 septembrie 2018, ora 15.00, blocul central, etajul 3 (str. 31 August 1989, nr. 78 „A”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente