Samsung QLED TV 2018. Cum un televizor inteligent îți poate transforma casa într-o galerie de artă

steam link

Te-ai gândit vreodată că vei ajunge să deții acasă un Smart TV, fără cablu, cu un design unic care va completa interiorul casei tale, iar de la telecomanda televizorului vei putea gestiona toate aparatele de uz casnic, fără ca să mai faci o mișcare în plus? Uite că este posibil, iar acest posibil a fost creat de Compania Samsung.

Noile televizoare Samsung QLED TV 2018, create de compania Samsung, au un design impresionant și funcții inteligente, care garantează un nou nivel de satisfacție în urma vizionării. Mai mult, televizorul nu este doar un simplu obiect unde vei privi filme sau emisiuni, acesta este creat în asemenea mod, încât să se contempleze cu designul încăperii tale pentru a deveni el însuși un mic obiect de artă. Cum este posibil un astfel de lucru? Vei afla în continuare.

Noile dispozitive Samsung QLED TV 2018 au fost concepute pentru a oferi o plăcere maximă și o imersiune completă în timpul vizionarii pentru utilizatorii din întreaga lume. Televizoarele sunt ușor de setat și, în același timp, oferă cea mai bună impresie de familiarizare cu conținutul.

favourite content on screen (2)+one invisible connection

Televizoarele Samsung QLED TV 2018 sunt realizate în baza tehnologiei specializate a punctelor cuantice. La baza acesteia stă procesul de transformare a luminii într-o culoare exactă. Acest lucru permite reproducerea culorii în volum de 100%, precum și afișarea cu exactitate a mai mult de un miliard de nuanțe. Ecranul realizat în baza punctelor cuantice oferă o calitate impresionantă a imaginii și o rezistență ridicată la epuizarea pixelilor (pixel burnout).

Mai mult, noua tehnologie HDR 10+ permite reglarea unui nivelul optim de luminozitate și contrast pentru fiecare scenă. Datorită acestui fapt, imaginea oferă o transmisie îmbunătățită a tuturor detaliilor ce corespund intenției regizorului.

În continuare îți prezentăm 6 puncte, de ce Samsung QLED TV 2018 ar trebui să nu lipsească din living-ul tău.

Q6F_H

Unicitatea Samsung QLED TV 2018

Televizorul este unul dintre elementele principale ale interiorului casei. Însă atunci când este oprit, rămâne ecranul negru, care de multe ori, nu se încadrează în armonia ambianței încăperii. De aceea, Samsung a decis să-și îmbunătățească televizoarele, pentru ca acestea să devină completarea principală a interiorului încăperii. Astfel, ecranele întunecate și nenumăratele fire de cablu sunt în trecut. Acum vă puteți bucura de un televizor Samsung QLED TV, cu un ecran mare, o reproducere excepțională a culorilor și un contrast clar în orice iluminare exterioară. Mai mult, ecranul televizorului Samsung QLED TV 2018 este un obiect de artă unic care se integrează armonios cu interiorul casei dumneavoastră. Utilizând telecomanda universală unică, puteți controla dispozitivele externe conectate, comuta canalele și căuta conținut pe Internet folosind comenzi vocale. Nu vă rămâne decât să experimentați.

ambient mode (2)

Regim ambiental, atunci când televizorul devine artă

Printre caracteristicile cheie ale noilor televizoare Samsung QLED TV 2018, este  „Regimul Ambiental”, care permite dispozitivului să se potrivească cu ușurință cu interiorul oricărei case și să devină un obiect de artă, atunci când televizorul este deconectat. Mai mult, opțiunea transformă televizorul într-un centru de informare la domiciliu, care afișează imagini cu muzică de fundal sau fotografii. În plus, noua funcție recunoaște culoarea și modelul de pe peretele din spatele televizorului și reglează imaginea folosind aplicația SmartThings.

tv screen image

Ecran fără chenar

Tendința modernității este de a trăi fără limite. Deoarece Samsung este o companie inovatoare, Samsung QLED TV 2018 a fost creat cu un ecran unic, fără chenar, care vă ajută să vă bucurați de filmul dumneavoastră preferat fără a limita vizibilitatea imaginii. Datorită designului minuțios de 360 ​​°, televizoarele Samsung QLED TV 2018 sunt impecabile din orice unghi. Designul fără chenar creează un efect de imersiune complet, iar imaginea prinde viață în fața dumneavoastră.

unique design

Cablu invizibil

Aspectul rafinat al televizorului nu trebuie deteriorate cu firele încâlcite cu care ne-am obișnuit. În televizoarele Samsung QLED TV 2018, au un fir aproape invizibil, care înlocuiește toate firele pentru conectarea televizorului. Prin urmare, televizorul se integrează perfect în interiorul casei dumneavoastră.

one_remote (2)

Ce înseamnă „One remote control”

„One remote control” este o telecomandă universală prin care veți putea gestiona toate dispozitivele și conținutul conectat, precum și configurarea simplificată a televizorului Smart TV și controlul TV prin intermediul aplicației SmartThings. Tehnologia SmartThings vă permite să vă conectați la toate dispozitivele inteligente din locuința dumneavoastră, de la smartphone la aparatele de uz casnic. Astfel, acum puteți să controlați totul, fără să vă distrageți de la lucrurile importante.

TV as a part of design

Fără spațiu dintre televizor și perete

Samsung QLED TV 2018 vă permite să-l instalați incredibil de aproape de perete. Datorită acestei fixări, televizorul se potrivește armonios în interiorul camerei.

Cu siguranță vrei să testezi noile televizoare high tech de la Samsung. 3 ani de garanție exclusiv în rețelele MaximumBomba și FoxMart și High-tech.

Pentru mai multe informații, vizitați news.samsung.com sau site-ul oficial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente