Maia Sandu despre accidentul preșdintelui: „Trebuie să respecte viteza, în special cei care cred că au obținut funcția de la Dumnezeu”

2121

Liderul PAS, Maia Sandu a declarat despre accidentul lui Dodon că regretă că unele persoane au avut de suferit, dar totuși trebui respectate regulamentul de circulație și limita de viteză. Declarația a fost făcută astăzi în cadrul unei conferințe de presă.

„Trebuie să respectăm regulile de circulație. Trebuie să respectăm limita de viteză, inclusiv sau în special cei care cred că „au obținut funcția de la Dumnezeu” trebuie să facă acest lucru”, a declarat liderul PAS.

Totodată Maia Sandu a comentat și teoriile conspirative a mai multor deputați socialiști și consilieri municipali printre care Vlad Bătrâncea și Ion Ceban. Aceștia au sugerat în mai multe postări pe facebook că „asupra președintelui s-a comis o tentativă de omor”.

„Eu cred că socialiștii timp de doi ani au tăiat frunze la câini și cred că acum l-au gpăsit. Important este să nu punem în pericol viața oamenilor”, a mai punctat liderul PAS.

Amintim că președintele Dodon a fost implicată într-un accident rutier în apropiere de orașul Strășeni pe data de 9 septembrie.

Potrivit Inspectoratului General de Poliție, în accident au fost implicate două mașini din coloana oficială a președintelui țării, iar persoanelor aflate în automobilele implicate în accident, le-a fost acordat ajutor medical, fiind vorba de președinte, mama și fiul acestuia.

Imediat după apariția aceste știri Vlad Bătrâncea, deputat PSRM, Oleg Paholkov, deputat rus (autointitulat prieten al lui Igor Dodon, văzut în clipurile celebre cu Dodon pe motocicletă” dar și Ion Ceba au sugerat că accidentul ar fi fost planificat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente