(foto) Echipa din Moldova, Chisinau Sentinels, a obținut locul 3 la un mini turneu de fotbal american din România

DSC_9242-1-920×613

Chisinau Sentinels a obținut primul trofeu după ce a început proiectul „Fotbal American Pentru Moldova”. Echipa din Moldova a obținut locul 3 la mini turneul Crusaders Flag Football Challenge 2018, la ediția a V-a a competiției, care s-a desfășurat în România.

Zece echipe, printre care și echipa din Moldova „Chisinau Sentinels”, au participat la CFFC 2018, turneu care a fost organizat pe terenul de antrenament al celor de la Cluj Crusaders, din cadrul Bazei Sportive Gheorgheni. Cele 10 echipe au fost împărțite în două grupe care au luptat pentru calificare în semifinale. Chișinău Sentinels a dominat grupa fără prea mari dificultăți.

Față de anul trecut, când au venit în efectiv restrâns, Sentinels au avut în acest an un lot aproape complet și nicio altă echipă nu le-a pus prea mari probleme. Ei au avansat direct în semi-finale, ocupând primul loc în grupă.

sentinelsss

În semifinale, „Chisinau Sentinels” a suferit înfrângere împotriva Cluj Crusaders, iar în finala mică echipa din Chișinău a câștigat echipa Mountaineers.

sentinelsss1

„Chisinau Sentinels” organizează prima tabără de fotbal american din țară, timp de 6 luni participanții taberei vor învăța tehnicile jocului. Aceasta este prima partea a unui proiect mai mare „Fotbal American Pentru Moldova”.

324234
sentinellss3
sentinellss4
sentinelsss2232

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente