Chanel a lansat prima colecție de machiaj pentru bărbați. Ce produse include aceasta

627×0

Chanel intră în mod oficial în lumea îngrijirii bărbaților care este în plină ascensiune. Brandul lansează un produs nou Boy de Chanel, care face parte din prima linie de make-up pentru bărbați. Colecția include un fond de ten disponibil în patru nuanțe, patru nuanțe de creion pentru sprâncene și un balsam de buze mat.

Deși aceasta nu este prima dată când Chanel lansează produse pentru bărbați, deoarece brandul comercializează deja parfumuri și produse de îngrijire bărbătești, aceasta este prima dată când vizează piața de frumusețe masculină.

Interesul pentru machiajul bărbaților a crescut în zona social media. Bloggerii de pe YouTube precum MannyMUAPatrickStarrr și James Charles – care oferă tutoriale despre frumusețe și machiaj au  milioane de abonați. Iar acesta este un nou teritoriu de explorat pentru casa de modă franceză, scrie glamnews.ro.

Misiunea lor este de a crea produse care „se desprind de coduri și reinventează regulile”. Linia de machiaj a fost numită după Boy Capel, iubitul și muza lui Coco Chanel.

Prețurile articolelor nu au fost încă dezvăluite, dar produsele de frumusețe vor fi disponibile pentru cumpărare începând cu luna noiembrie și în buticurile Chanel în ianuarie 2019.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente