Ești un tânăr activ și pasionat de călătorii? Participă la un proiect de voluntariat și vizitează insula Sardinia gratuit

italy-cagliari-harbor
Foto: PlanetWare

Ai între 18-30 ani și vrei să vizitezi orașul Caliari din Italia? Participa într-un proiect de voluntariat de 30 de zile în cadrul programului Erasmus+. ADVIT Moldova este în căutarea a 5 participanți pentru proiectul Proiectul REWO.

Proiectul REWO are ca scop:

#organizați evenimentul „Cărțile vă ajută să citiți lumea” care implică tineri din UE și din afara UE,

#stimularea tinerilor, în special a celor care provin din mediul rural și care sunt în Cagliari din motive de studiu sau de muncă, pentru a reflecta asupra problemelor de mediu, și de justiție la nivel global;

Sarcini principale pentru voluntar:

#asistență în pregătirea zonelor în care se desfășoară activitățile;

#sprijin în pregătirea atelierelor și a conținutului expoziției;

#sprijin în asamblarea materialelor promoționale;

#asistență în comunicarea și difuzarea rezultatelor;

#împărtășirea experienței de voluntariat și a informațiilor privind programul Erasmus +

Cu excepția ocaziilor speciale (de exemplu, evenimente organizate în weekend), toți voluntarii vor lucra 35 de ore pe săptămână (de luni până vineri între orele 09:00 – 13:00 și de la 15:00 la 17:00).

Voluntarii vor fi cazați în camere duble sau triple la Marina Hostel, Cagliari. Voluntarii vor primi bani de buzunar și pentru mâncare în valoare de 300 Euro pentru o lună. Proiectul este preconizat pentru perioada 1 – 31 octombrie 2018. Persoanele din Moldova vor primi 275 de euro rambursarea călătoriei.

Candidații interesați sunt rugați să trimită CV și scrisoare de motivare, ambele în limba engleza, la adresa [email protected] cu subiectul „EVS Sardinia”. Data limită pentru depunerea este 26 august.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente