Ce faci duminică? Câteva recomandări de evenimente la care să mergi pe 19 august

6OZD45ELUO

Deși căldura ne îndeamnă să rămânem prin casă, sau să evadăm undeva pe malul mării, pentru cei care decid să rămână în oraș, am selectat câteva evenimente care se întâmplă duminică, 19 august.

# La La Play Cetatea Tighina

Cetatea-Tighina
În cea de-a doua ediție, La La Play ajunge în 4 cetăți din Moldova, România și Ucraina. Expediția va ajunge pe data de 19 august la Cetatea Tighina. Pe parcursul drumului de dor din acest an, tânăra echipă din 15 persoane, va realiza 12 inițiative culturale în 12 locații.

Evenimentul se va începe la 17.00 și va dura până la 21.00. Pe lângă concert, organizatorii pregătesc  pentru vizitatori animatori, expoziții gastronomice, expoziții de meșteșuguri, plimbări pe cai.

Preț bilet: 60 lei pentru maturi și 30 lei pentru copii. Aflați detalii aici.

# Expoziție personală Romana Casian

Romana Casian va prezenta expoziția „În goană după visuri”. Cei cărora le place să viseze sunt așteptați în perioada 9-23 august la Biblioteca Municipală B. P. Hasdeu, cu începere de la ora 11:00. Intrarea este liberă. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

# Yard Sale

yardsenoval_07-850x478

Duminica aceasta, pe 19 august, poți da gust vacanței tale la o nouă ediție Yard Sale, PICNIC au GUST. Este despre burgeri suculenți, legume proaspete, limonade și sangria rece. Este despre descălțarea sandalelor, tolănire pe iarbă, lansarea visurilor către cer și multe zâmbete adresate soarelui. Este despre împletirea coronițelor din flori de câmp, badminton și prinderea vântului în păr. Este despre fotografii cu familia și bârfe cu prietenii. Este despre un sentiment lipsit de griji și vară veșnică. Vezi mai jos programul complet al ediției. Puteți vedea aici programul evenimentului.

# Lansare de carte: Doina Gherța

Tânăra poetă Doina Gherța își lansează prima carte de poezii care se numește „Tu știi…”. Lansarea va avea loc la data de 19 August 2018, ora 16:00, în incinta bibliotecii Academiei de Studii Economice, bloc F, aula 103. Poți afla detalii despre eveniment aici.

# Labirint

La final de stagiune, Teatrul „Geneza Art” vine cu o premieră incendiară, ce poartă semnătura inconfundabilă a regizoarei Daniela Burlaca. „Labirint” – o comedie despre relații umane exprimate prin iubire, prietenie, dar și instincte carnale, doar că aceste relații se ciocnesc cap în cap. În textul de un comic tăios al dramaturgului Rajiv Joseph, unul dintre cei mai în vogă dramaturgi şi scenarişti americani, sunt aduse în lumină toate succesele şi eşecurile personajului TY, poet și profesor universitar, ce reinterpretează mitul unui Don Juan modern, fascinat de varietatea personalităților feminine. Eroul se trezește implicat în trei scenarii, ușor absurde: reușește să lase gravide trei femei: Jen – prietena sa oficială, Maureen – vecina sa și Becca – studenta sa. Pe măsură ce femeile se întâlnesc şi îşi dau seama de ceea ce s-a întâmplat, TY realizează că existenţa lui a luat-o razna şi că are doar puţin timp la dispoziţie ca să o asambleze la loc și de a-i împăca pe toţi cei afectaţi de momentul său de rătăcire. Mai multe informații vezi AICI.

# Movienight: The Proposal

Sunteți invitați la o seară de film în cadrul campaniei de colectare a fondurilor pentru copiii de la Centrul de Plasament „Căldura Casei” din or. Drochia. Evenimentul are loc pe 19 august, la ora 18.00, la Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO (în sala Zebra). Prețul biletului va fi de 40 de lei.

Toţi banii adunaţi din vânzarea biletelor vor fi folosiţi pentru procurarea rechizitelor şcolare şi ghiozdanelor. Puteți să veniţi la film şi cu hăinuţe pentru copii, care vor fi donate Centrului de Plasament.

Toate detaliile le puteți găsi aici.

# Dana Rogovski acoustic evening

Duminică seara, o poți asculta pe superba Dana Rogovski într-un recital acustic acompaniată de Mihăiță Chiriac la chitară, pe terasă la Uptown cafe. Evenimentul începe la ora 20.00. Vezi aici detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente