Recomandări #diez. Evenimente la care poți merge în prima zi din acest weekend

evenimente72-920×613

Acest weekend se anunță a fi unul fierbinte și plin de evenimente care ne motivează să ieșim din casă și să petrecem timpul frumos cu prietenii sau familia. Mai jos puteți vedea câteva evenimente care se vor desfășura în această sâmbătă.

#August MUSIC Fest

Music festttVara aceasta merită să petreci timpul la maxim alături de Centrul ARTICO – proiectul Cariera Mea, în cadrul unui eveniment inedit, „August MUSIC Fest”. Scopul acțiunii este de evidențiere și promovare a tinerele talente dar și de încurajare a participanților în urmarea unei cariere în industria muzicală. Intrarea va fi liberă cei interesați să participe sau să vină în calitate de spectator se pot înregistra AICI. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18 august, cu începere de la ora 18:00 la ARTICO (bd. Ștefan cel Mare 169), terasă. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#Sunday Long Run # 1: Pregătire pentru Chisinau Marathon 2018

39211715_1883922034979424_8962734295844126720_o

Vrei să participi la cel de al patrulea Chisinau International Marathon? Participă la primul din cele cinci antrenamente de alergare „Long Run”. La fel ca în anii precedenți, antrenamentul se va desfășura sub supravegherea unui antrenor experimentat, care vă va ajuta să dezvoltați abilitățile de alergare și să adoptați o tactică potrivită pentru competiție. Antrenamentul este gratuit, participanții vor trebui să achite doar 4 lei taxa de participare la cursă. Cursa va avea loc în parcul Dendrariu cu începere de la ora 08:00. Pentru mai multe informații accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#Expoziție personală Romana Casian

expozitiee

Romana Casian va prezenta expoziția „În goană după visuri”. Cei cărora le place să viseze sunt așteptați în perioada 9-23 august la Biblioteca Municipală B. P. Hasdeu, cu începere de la ora 11:00. Intrarea este liberă. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#Labirint

39038153_1997309997000547_7187250250820616192_o

La final de stagiune, Teatrul „Geneza Art” vine cu o premieră incendiară, ce poartă semnătura inconfundabilă a regizoarei Daniela Burlaca. „Labirint” – o comedie despre relații umane exprimate prin iubire, prietenie, dar și instincte carnale, doar că aceste relații se ciocnesc cap în cap. În textul de un comic tăios al dramaturgului Rajiv Joseph, unul dintre cei mai în vogă dramaturgi şi scenarişti americani, sunt aduse în lumină toate succesele şi eşecurile personajului TY, poet și profesor universitar, ce reinterpretează mitul unui Don Juan modern, fascinat de varietatea personalităților feminine. Eroul se trezește implicat în trei scenarii, ușor absurde: reușește să lase gravide trei femei: Jen – prietena sa oficială, Maureen – vecina sa și Becca – studenta sa. Pe măsură ce femeile se întâlnesc şi îşi dau seama de ceea ce s-a întâmplat, TY realizează că existenţa lui a luat-o razna şi că are doar puţin timp la dispoziţie ca să o asambleze la loc și de a-i împăca pe toţi cei afectaţi de momentul său de rătăcire. Mai multe informații vezi AICI.

#MAMMA MIA! 2

354738

La zece ani după ce Mamma Mia! Filmul a cumulat încasări de peste 600 de milioane de dolari pe tot globul, sunteți invitați să vă întoarceți în Kalokairi, magica insulă a Greciei, pentru un nou muzical original bazat pe cântecele formației ABBA. Distribuția originală a primul film se întoarce, de asemenea, și lor li se alătură nume noi precum Lily James (Cinderella, Baby Driver). Mamma Mia! O luăm de la capăt e produs de Judy Craymer și Gary Goetzman, care au produs și primul film. Craymer este, de asemenea, creatoarea și producătoarea muzicalului-blockbuster internațional. Ol Parker, scenaristul emoționantului The Best Exotic Marigold Hotel, este scenaristul și regizorul acestei continuări, după o poveste scrisă de Catherine Johnson, Richard Curtis și el însuși. Benny Andersson și Björn Ulvaeus se întorc, de asemenea, pentru a compune cântecele și versurile, dar și ca producători executivi.

patria mamammia

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente