Fratele lui Messi a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare pentru port ilegal de armă

MzYmemM9MSZoYXNoPWJmODkzMzM1MTBhMzUzZDc5MTVmMjc4ODAzN2ZhODE0.thumb
Foto: digisport.ro

Matias, fratele mai mare a lui Lionel Messi a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare de către un tribunal din Rosario. Fratele atacantului echipei FC Barcelona a fost găsit vinovat pentru port ilegal de armă.

Anul trecut, pe 30 noiembrie, Matias Messi a suferit un accident cu barca. La acel moment, televiziunile argentiniene au difuzat imagini cu ambarcaţiunea murdară de sânge, iar potrivit jurnalului La Capital, Matias Messi conducea barca în momentul în care a lovit un banc de nisip, transmite digidport.ro

După ce a inspectat ambarcațiunea, poliția a descoperit o armă. În martie, Matias Messi a fost reţinut de poliţie după ce a provocat un accident şi l-a ameninţat cu arma pe şoferul celeilalte maşini, în oraşul Villa Gesell. Poliţiştii au găsit marijuana în maşina fratelui starului argentinian, informează news.ro.

Fratele mai mare al lui Lionel Messi a mai avut probleme cu legea. În ultimii ani, acesta a mai fost reţinut după diverse incidente, majoritatea având legătură cu portul ilegal de armă.

Și starul Barcelonei a fost condamnat la închisoare cu suspendare în 2016. Acesta a primit 21 de luni de închisoare pentru că a fraudat statul spaniol cu 4,1 milioane de euro, sumă provenită din drepturile de imagine dintre 2007 şi 2009. De asemenea, Jorge Messi, tatăl celor doi a fost condamnat același dosar de evaziune fiscală la 15 de luni de închisoare cu suspendare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente