Iubești muzica și te gândești la ce evenimente poți să o asculți în această vară? Berds Hotel îți recomandă

C9FW39DRTK

Muzica a reușit mereu să captiveze, motiveze și inspire nenumărate generații de oameni. Pasionații de muzică se pot delecta în luna august cu o mulțime de evenimente. Hotelul BERD’S, unicul design hotel din Republica Moldova, știe evenimente potrivite, atât pentru pasionații de a asculta muzică, cât și pentru cei ce vor să învețe detalii din domeniul muzical.

La La Play pe Valea Răutului pe 17 august

valea-rautului-la-la-play

Pe 17 august iubitorii de muzică vor vorbi prin muzică despre migrație – un subiect ce prinde vociferare tot mai amplificată în societate. Fenomenul va fi reflectat printr-o sinteză a muzicii și fotografiei, unde muzicienii vor avea un altfel de public. Locul cel mai indicat unde va și avea loc, satul fără locuitori – Rogojeni, baștina lui Zaharia Cușnir, întins pe valea Răutului. Concertul va începe la 19.00 și va fi organizat în curtea bisericii Sfântul Dumitru din satul Roșietici, Florești.

Concert de muzică clasică La La Play la Cetatea Tighina pe 19 august

cetatea-tighinei-la-la-play

La La Play revine cu un concert de muzică clasică open air în edificiul legendar – Cetatea Tighina, construit în secolul XV. Pe scenă vor evolua 12 tineri muzicieni de pe ambele maluri ale Nistrului, promovând prin artă încrederea și înțelegerea reciprocă. Evenimentul va începe la ora 17.00 și va dura până la ora 21.00. Pe lângă concert, organizatorii pregătesc pentru vizitatori animatori, expoziții gastronomice, expoziții de meșteșuguri, plimbări pe cai, etc.

Preț bilet: 60 lei pentru maturi și 30 lei pentru copii.

Summer Fest, 31 august-1 septembrie

parcul-dendrarium-summer-fest

Fii gata să ai parte de cel mai tare weekend, fiindcă timp de două zile muzica bună va răsuna în parcul Dendrarium.
Pe scenă vor urca unii din cei mai cotați artiști ai momentului Dj Tujamo, Timati, Mot, Vanotek, Mahmut Erhan, David Gravell și mulți alții. Printre invitați se află atât numeroși Dj, cât și trupe autohtone recunoscute, precum Zdob și Zdub, Alex Calancea Band și SunStroke Project.

Biletele pot fi procurate la casele Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieşu”.

Vara este timpul distracțiilor și ieșirilor cu prietenii. Muzica are puterea de a uni și fascina, iată de ce un concert muzical sau un atelier muzical vor face, cu siguranță, această vară mai colorată. Iar dacă dorești și relaxare, și mâncare pregătită în spiritul tradițiilor autentice mediteraneene, atunci hotelul Berd’s te așteaptă. Grija faţă de client și atenția la fiecare detaliu contează pentru hotelul Berd’s din Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente