Ești un tânăr activ și ai idei originale? Alătură-te comunității Speak Up pentru a le pune în aplicare

21317488_168634377030138_2297956958322851142_n
Foto: Facebook/Speak Up

Echipa SpeakUp! Moldova lansează un apel către tinerii determinați să contribuie activ la edificarea unei comunități tolerante și interesați de analiza respectării drepturilor omului în societatea noastră. Cei care pot fi caracterizați de termenul „open-minded” și gândesc non-convențional sunt așteptați cu brațele deschise de board-ul organizației SpeakUp! Moldova. 

Proiectul are drept scop informarea publicului și promovarea intensă a unor mișcări esențiale, precum: feminismul, combatarea rasismului și a homofobiei. Profitând de un parteneriat internațional, organizația se încadrează în efortul global de a crea o societate, unde prevalează egalitatea, diversitatea și toleranța.

Printre activitățile recente ale acestui proiect se numără:

  • organizarea training-urilor în școlile din R. Moldova, în decursul cărora elevii au fost încurajați să nu rămână indiferenți față de orice tip de acțiune discriminatorie;
  • coordonarea evenimentelor orientate spre îmbinarea cu succes a vieții personale și a celei profesionale;
  • realizarea experimentelor sociale (pentru a observa reacția chișinăunenilor la violența domestică, stigmatizare) etc.

Speak Up! caută membri entuziaști, care posedă idei originale, gata să le pună în practică, producând un impact vizibil în comunitatea în care trăiesc. Candidații cu experiență în organizarea evenimentelor, editarea și montarea videoclipurilor, încheierea parteneriatelor dispun de un mare avantaj. Însă lipsa acesteia poate fi compensată de dedicație și de o mare dorință de a se implica în toate acțiunile Speak Up! Moldova.

Dacă te regăsești în aceste rânduri, înscrie-te cât mai curând, completând formularul. Pentru mai multe informații despre SpeakUp!, accesează pagina de facebook a organizației.

Deadline-ul este 8 septembrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente