Recomandări #diez. Evenimente la care poți merge joi, 16 august

evenimente52-920×613

Chiar dacă e joi și săptămâna de muncă încă nu s-a încheiat, nu e un motiv să te limitezi și să renunți la distracții. Echipa #diez vine cu câteva recomandări, care te vor ajuta să iei o pauză într-o zi însorită de vară.

#Pub Quiz: ROUTE 66

quiz 66 route

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Evenimentul este organizat la OLD BUS, strada Alexandru cel Bun 83 cu începere de la ora 19:30. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Stories Untold – expoziție cu ilustrațiile Nataliei Macrii

Stories

La expoziție vor fi afișate opt lucrări, în conținutul cărora veți descoperi istorii care există sau istorii ce pot fi inventate de către fiecare dintre noi, vesele sau triste, lungi sau scurte. Pe parcursul expoziției aveți posibilitatea să achiziționați una dintre lucrările Nataliei, cu stickere și postcarduri create de autor. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

#Expoziție personală Romana Casian

expozitiee

Romana Casian va prezenta expoziția „În goană după visuri”. Celor care le place să viseze și arta frumosului sunt așteptați în perioada 9-23 august la Biblioteca Municipală B. P. Hasdeu, cu începere de la ora 11:00. Intrarea este liberă. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#ReCrează frumusețea din tine

Autospeciale7-1

ReCrează frumusețea din tine este un serviciu care vine în întâmpinarea meşteriţelor ce iubesc arta handmade și doresc să învețe ceva nou. Cu multă imaginație și pasiune, broderia cu mergele, confecționarea cerceilor și brățărilor, croșetatul vă pot crea un întreg imperiu al frumuseţii, de aceea lucrul manual rămâne a fi unul dintre ocupațiile ce aduc plăcere. Biblioteca „Târgu-Mureș” invită doritorii să se alăture la o „Șezătoare modernă”. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#Hotel Transilvania 3: Monștrii în vacanță

hotel transilvania 3

Hotel Transylvania 3 (2018) îl urmărește pe Dracula în timp ce se află pe o navă de croazieră cu familia sa, unde se îndrăgostește de o descendentă a vânătorului de monștri, Van Helsing. Mavis îl surprinde pe Dracula cu o călătorie de familie pe un vas de croazieră de lux, astfel încât să-și poată lua o pauză de la a oferi celorlalți propriile vacanțe la hotel. Prietenii lui Dracula nu pot rezista tentației de a mearge și ei. Dar, odată ce aceștia părăsesc portul, romantismul apare la orizont atunci când Dracula o întâlnește pe misteriosa căpitan de navă, Ericka. Acum, este rândul lui Mavis să joace rolul părintelui supraprotectiv, ținându-l pe tatăl ei și pe Ericka la distanță. Puțin știu însă că interesul său amoros „prea frumos pentru a fi adevărat” este de fapt un descendent al lui Abraham Van Helsing, un vechi dușman al lui Dracula și al tuturor celorlalți monștri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente