(video) Oamenii legii au identificat bărbații care au abuzat doi tineri la o benzinărie din Călărași. Care este reacția poliției

1534177515544
Foto: foto: Zugo.md

În legătură cu imaginile care au apărut în media, unde doi tineri sunt umiliți de câțiva bărbați în stare de ebrietate și forțați să-și taie părul, poliția din Călărași a identificat toate 6 persoane. Totodată, oamenii legii fac un apel către tinerii care au avut de suferit în urma acestui caz și sunt rugați să se prezinte la Poliție pentru a depune plângere.

Prin urmare, polițiștii din Călărași s-au sesizat și au început cercetările. Ca rezultat, poliția a stabilit că incidentul ar fi avut loc în luna iulie curent, la o benzinărie din orașul Călărași. De asemenea, au fost identificați șase bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, suspectați că ar fi implicați în acest caz.

În prezent, a fost inițiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele și atrage la răspundere conform legii persoanele suspecte.

În același timp, poliția face apel la persoanele care au avut de suferit să se prezinte la organele competente pentru a depune plângere.

Vă amintim că ieri, 13 august, în presă a apărut un video în care se vede cum 2 tineri au fost abuzați de 6 bărbați în stare de ebrietate. Necunoscuții i-au înjurat și agresat verbal și fizic pentru că aveau părul lung. Incidentul a avut loc la începutul lunii august, la o benzinărie din orașul Călărași. Cei doi tineri au fost tunși forțat de un grup de persoane necunoscute, care ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente