Prăbușirea podului rutier din Italia, în vizorul autorităților de la Chișinău. Cetățenii moldoveni pot solicita ajutor

8b748543-914c-4122-a49e-97e8a12073a8
Foto: CNN

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene şi Consulatul Republicii Moldova la Milano s-a autosesizat în legătură cu prăbuşirea unui pod rutier, pe autostrada A10, în regiunea oraşului italian Genova, soldat cu 22 morţi şi 13 răniţi.

Consulatul Republicii Moldova la Milano este în contact permanent cu autorităţile locale şi monitorizează evoluția situației. La momentul actual, potrivit poliţiei locale se fac investigaţii la faţa locului şi deocamdată nu se cunoaşte identitatea victimelor. Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene la Republicii Moldova va reveni cu noi informaţii la prima apariţie a acestora.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene reaminteşte că cetățenii Republicii Moldova pot solicita asistență consulară la numărul de urgență al Consulatul Republicii Moldova la Milano:  +39 320 610 89 89.

Amintim că o porţiune a unui viaduct al autostrăzii A10 din apropierea orașului Genova s-a prăbușit. Echipele de salvare au descoperit mai multe maşini căzute în care se aflau oameni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente