Jocuri pentru copii și pentru adulți. Festivalul „Bucurie în Mișcare” revine cu cea de-a III-a ediție în Moldova

1

Festivalul „Bucurie în Mișcare” revine cu cea de a III-a ediție în Republica Moldova. Cei care iubesc mișcarea, jocurile copilăriei și teambuilding-urile pot merge la acest festival pe data de 9 septembrie, începând cu ora 11:00, în campusul Universității Tehnice din Moldova.

Asociația 11even din România, alături de AVI-Moldova, cu susținerea companiei Kaufland va organiza cea de a III-a ediție a Festivalului „Bucurie în Mișcare”.

Cu sloganul „Alege mișcarea azi”, evenimentul va pune accent pe jocurile copilăriei și teambuilding, având ca scop de a reuni împreună copiii, părinții și tinerii care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, pentru o zi plină de mișcare, muzică și culoare.

Organizatorii își propun să creeze noi zone de joacă pentru copii și adulți. Astfel, în acest an, pe lângă zonele clasice precum zona de joacă, zona de relaxare, catering, scena cu numere artistice și demonstrații sportive, organizatorii vor dedica un spațiu mai mare zonei de teambuilding și altor jocuri pentru adulți, implicând astfel public de diferite vârste. Evenimentul se va încheia cu un concert alături de Moldovan National Youth Orchestra și Alex Calancea Band.

3

Pornită în 2012, „Bucurie în Mișcare” este o caravană a sportului și a mișcării în comunitate, care până în prezent a traversat mai multe orașe din România, iar în anul 2016 a ajuns pentru prima dată în Republica Moldova. Evenimentele „Bucurie în Mișcare” își propun să promoveze sportul în masă, mișcarea și competiția în comunitate, dar și să fie un spațiu de promovare a educației pentru tineri. În anii 2016 și 2017, Festivalul a fost organizat atât în Chișinău cât și în alte 3 orașe din Moldova, reușind să implicăm pe această cale mii de copii și de persoane care iubesc mișcarea.

Pentru mai multe detalii și noutăți accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente