Fii proactiv/ă în ziua de marți, 14 august. #diez îți recomandă cele mai cool evenimente pentru întreaga ta gașcă

valerie-920×612

Începe săptămâna cu activități interesante minții și corpului, iar timpul de afară îți va încărca bateriile pentru întreaga zi. Nu rata ocazia să obții cunoștințe noi.

#COCO Chanel – Oglinzi

Ideea proiectului „COCO Chanel – Oglinzi” îi aparține regizorului spectacolului Daniela Burlaca, cu scopul de a crea un eveniment de amploare dincolo de bariere. Miza acestui concept este o personalitate celebră, marcantă și revoluționară – impuls și determinant pentru o lucrare fără superficialități.

Echipa Teatrului Independent Geneza Art, vă invită să vedeți o compilație a Artelor, creată din Teatru, Fotografie și Modă. Nume remarcabile sunt implicate la realizarea acestei idei, care presupune o serie de tablouri compoziționale create de fotograful George Secrieru, cu motivul „CoCosmos”.

Prețul biletelor este 150 de lei sau le puteți comanda de pe iTicket. puteți rezerva la numărul: 0691 32 746. Detalii vezi aici.

#Meg: Confruntare în adâncuri

Jason Statham şi Li Bingbing mizează pe acţiune explozivă în thrillerul SF „MEG: Confruntare în Adâncuri”, regizat de Jon Turteltaub.

Submarinul unei echipe de cercetatori este atacat de o creatură marină uriaşă, despre care se ştia că dispăruse, iar acum a rămas avariată pe fundul Pacificului, fără posibilitate de ieşire pentru echipaj. Cu puţin timp la dispoziţie, Jonas Taylor (Jason Statham) – scafandru profesionist expert în salvări – este recrutat pentru a conduce misiunea de salvare a cercetătorilor şi a întregului ocean de ameninţarea imparabilă a unui rechin gigant preistoric, cunoscut sub numele de Megalodon.

Ceea ce nimeni nu îşi putea imagina este faptul că Taylor a mai întâlnit monstrul în urmă cu câţiva ani, în timpul unei expediţii în adâncul oceanului. Acum, împreună cu Suyin (Li Bingbing), acesta trebuie să îşi înfrunte frica şi să-şi rişte viaţa pentru a salva situaţia, chiar cu riscul de a se lovi din nou de cel mai mare prădător din toate timpurile.

ggffg

#Expoziție personală Romana Casian

Romana Casian te invită să explorezi inedita expoziție „În goană după visuri”. „Vino să sărbătorim împreună ziua de naștere a Romanei și să pornim goană după visuri”, îndeamnă autoarea viitorii vizitatori ai creației sale. Vină împreună cu amicii în fiecare zi de la ora 11. Intrarea este liberă. Detalii suplimentare găsiți aici.

#Dream Catchers Workshop

Persoanele care sunt pasionate de handmade pot participa la un atelier de confecționare a „vânătorii de vise”. Veniți marți, la ora 19:00 la Tucano Coffee Jamaica din CC Shopping Malldova.
Prețul este de 350lei. Înscrierile se fac la 079790238. Detalii aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente