O tânără sportivă din Moldova va reprezenta SUA la Jocurile Paralimpice de la Tokyo

Безымянный

Este tânără, talentată şi născută în Republica Moldova. E campioană multiplă în Statele Unite ale Americii la arte marţiale, artistă cu un album lansat recent peste ocean şi o fire sensibilă care nu uită de unde a plecat, scrie tvrmoldova.md.

Anastasia Leviţchi are 29 de ani şi practică artele marţiale cam de când a început să meargă la şcoală. În studenţie, ca şi mulţi alţi tineri din Republica Moldova, a plecat la mii de kilometri depărtare ca să-şi împlinească visul american. A schimbat mai multe job-uri, dar nu şi-a abandonat nici pentru o clipă marea sa pasiune: sportul.  Astăzi, este campioana Statelor Unite ale Americii la karate.

Laurii nu se culeg prea uşor în cazul Anastasiei Leviţchi. Sportiva are o problemă pe care o ascunde adversarilor în competiţii, dar care i-a suflat multe trofee pe ultima sută de metri: nu vede deloc cu ochiul stâng.

Anastasia Leviţchi va reprezenta Statele Unite la Jocurile Paralimpice de la  Tokio din SUA 2020. Chiar dacă reprezintă alta ţară la competiţiile internaţionale, ea spune că niciodată nu uită de unde a plecat.

Artele marţiale nu sunt însă singura pasiune a Anastasiei. Sub kimonou şi centura neagră se ascunde de fapt o romantică incurabilă şi o artistă talentată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente