Recomandări de evenimente răcoroase pentru o vinere călduroasă de august

QYGOYPVLNC

Zilele de vineri ne îndeamnă să ne facem bagajele pentru mici escapade de weekend. Însă dacă ultima zi a săptămânii de lucru vă prinde încă la Chișinău, iată la ce evenimente ați putea să mergeți.

# Academia bancară

Moldova Agroindbank te invită să participi GRATUIT la „Academia Bancară” – un proiect care îţi va deschide secretele lumii finanţelor. Dacă ești intrigat, accesează pagina proiectului, completează formularul de participare şi începe o nouă experienţă în viaţa ta. Grăbește-te, evenimentul începe la 10 dimineața.

 # Protest permanent: Cauza de masă

Cauza de masă devine săptămânală. Comunitatea Occupy Guguță se adună în fiecare vineri pe la 12:30 în pauza de masă la Reședința prezidențială „să ne amintim că nu avem un președinte”.

Dacă vreți să vă alăturați, comunitatea vă îndeamnă să luați pături, ceva mâncare. Nu se scandează nimic, nu se strigă, doar vă veți savura prânzul liniștit și apoi vă veți întoarce la treburile voastre.

Detalii despre contextul evenimentului aflați aici.

# Stories Untold – expoziție cu ilustrațiile Nataliei Macrii

Începând cu ora 15.00, la August Lifestyle Store, puteți admira expoziția tinerei ilustratoare Natalia Macrii. Vor fi expuse opt lucrări, în conținutul cărora veți descoperi istorii care există sau istorii ce pot fi inventate de fiecare dintre noi, vesele sau triste, lungi sau scurte – decidem noi și nu mai puțin, imaginația noastră.

Detalii despre eveniment găsiți aici.

# Game Factory Meetup #1

Comunitatea Game Factory adună la un loc toți creatorii de jocuri. „Noi dorim ca toți Game Developerii din Moldova să aibă oportunitatea de a discuta într-o atmosferă prietenească despre lucrul care ne leagă pe toți, jocurile video. Nu are importanță dacă ești amator, începător sau te gândești pentru prima data să faci un pas în industrie, toți sunt bineveniți”, spun organizatorii. Evenimentul va avea loc la Tekwill, începând cu ora 18.00.

Detalii despre participare aflați aici.

# Proiecție de film: Otpor. Bringing Down a Dictator

La ora 19.00 puteți veni la C51 pentru o proiecție de film, despre un grup de studenți din Serbia care au contribuit la căderea regimului liderului sârb Slobodan Milosevic.

Mai multe detalii puteți afla aici.

# Healthy party Bosikom

Dacă vrei să ai parte de o petrecere mai diferită, pe ritmuri de muzică și dans, însoțite de mediație, atunci vino pe strada Timiș 10, de la ora 19.00. Intrarea costă 200 de lei. Detalii despre eveniment afli aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente