Bursele DAAD oferă absolvenților posibilitatea de a-și continua studiile în Germania cu un curs postuniversitar sau continuu. Bursele promovează, de asemenea, schimbul de experiență și crearea de relațiilor în rândul colegilor.

DAAD sprijină în fiecare an peste 100.000 de studenți germani și internaționali din întreaga lume, ceea ce îl face cea mai mare organizație de finanțare de acest gen din lume. De asemenea, organizația promovează eforturile de internaționalizare la universitățile germane, ajută țările în curs de dezvoltare să-și construiască propriile sisteme de învățământ superior și susține studiile germane și programele de limbă germană în străinătate.

Criterii de eligibilitate: 

# Studenți internaționali care au o diplomă de licență în domeniile Arhitectură, Design Interior, Monument Conservare, Urbanism / dezvoltare urbană, planificare regională, Peisagistică, planificarea peisajului. Studenții trebuie să obțină diploma cel târziu în momentul în care începe programul de burse;

# Solicitanții ai căror limbă maternă nu este engleza, vor trebui să prezinte dovezi ale cunoașterii limbii engleze la nivelul solicitat de universitate.

Beneficii: 

# Bursa lunară de 850 EUR;

# Indemnizația de călătorie, cu excepția cazului în care aceste cheltuieli sunt acoperite de țara de origine sau de altă sursă de finanțare;

# Indemnizație de studii unice;

# Plăți pentru asigurări de sănătate, accident și răspundere personală.

Cum depui dosarul: 

# Pentru a vă înscrie, citiți instrucțiunile de pe următorul link.

# Pentru mai multe informații, vizitați pagina web oficială.

Termenul limită pentru depunerea dosarului este 30 septembrie.