(foto) Strada principală din Orhei a fost reconstruită și modernizată. Cum arată aceasta după reparație

vasilelupu1

Strada Vasile Lupu din Orhei are o lungime de peste 2 km. Infrastructura străzii a fost modernizată. Astfel, au fost reabilitate aproximativ 12 kilometri de trotuar, iar în acest scop au fost folosite șapte mii de tone de asfalt. De asemenea, a fost schimbată și bordura, iar iluminatul stradal a fost îmbunătățit

Strada a fost reconstruită în totalitate în timp record – aproximativ două luni, dar viteza nu a afectat în niciun fel calitatea, dau asigurări reprezentanții orașului, informează Primăria Orhei.

Sute de orheieni, dar și oaspeți, administrația municipiului au participat la festivitatea dedicată dării în exploatare a străzii Vasile Lupu. Aceștia au inspectat lucrările de-a lungul întregii străzi, fiind însoțiți de fanfară.

În discursul său, primarul orașului Orhei a declarat că îşi propune să repare toate străzile din oraş. În paralel cu drumurile principale, vor fi reabilitate și toate străzile din curțile blocurilor. „Astăzi avem încă un motiv de bucurie pentru orașul nostru. Principala stradă din Orhei a fost reparată integral. Acest lucru va contribui la îmbunătățirea infrastructurii. În acest an, planificăm să reparăm peste 30 de străzi, este vorba despre aproximativ 25 de kilometri. Este important să asigurăm orașul și pe locuitorii săi cu infrastructură de calitate”, a declarat Ilan Șor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente