Ești în căutarea oportunităților de dezvoltare? Îţi place să fii implicat în activităţi care crează impact atât asupra ta cât şi a societăţii din jur, eşti o persoană proactivă şi comunicabilă? Participă și devino membru a echipei de organizare a celui mai tare proiect de dezvoltare personală – BETTERY ediția III, 2018.

BETTERY este un proiect de dezvoltare personală organizat de Camera Tinerilor Antreprenori (JCI) Chișinău. Conceptul proiectului are la bază teoria doctorului Maxwell Maltz „21 Day Habit Theory”, care susține că sunt necesare 21 de zile pentru a-ți crea o deprindere nouă. Astfel, proiectul urmărește să ofere tinerilor oportunităţi pentru a deprinde obișnuițe specifice oamenilor de succes, prin implementarea acestei teorii în practică.

În acest sens, proiectul BETTERY este format din două etape: (1) partea teoretică– care cuprinde un set de training-uri, discuţii panel și workshop-uri susţinute de speakeri cu un background puternic în dezvoltare personală, (2) partea practică – ce implică 21 de zile de provocări, activităţi practice şi experienţe de neuitat.

Cei curioși să afle detalii despre provocările şi experienţele prin care au trecut participanţii primei ediții a proiectului, pot accesa acest link.

Cum poți să devii parte a echipei: 

Dacă ești intrigat și îți dorești să fii parte a echipei de organizare BETTERY ediția a III-a, atunci completează formularul de participare online. Direcțiile de activitate în care te poți implica pe parcursul proiectului sunt următoarele: (1) Comunicare şi PR, (2) Resurse Umane, (3) Relaţii externe/ Parteneriate, (4) Logistică și Secretariat.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 12 august 2018, ora 23:59. După data de 11 august, candidaţii selectaţi vor fi contactaţi pentru un scurt interviu.
*Implicarea în proiect este pe bază de voluntariat și nu presupune remunerări financiare.

Cât timp va dura implicarea în echipa de organizare 

Ediţia III a proiectului Bettery, va fi lansată în septembrie 2018. Toate activităţile de organizare, planificare şi implimentare vor începe din 15 august 2018 şi vor dura până în 15 noiembrie 2018.

Pentru informații suplimentare referitor la proiect, puteți contacta:
# Adelina Iucal (Manager de Proiect) – email: [email protected];

# Detalii din culise şi poze de pe tot parcursul BETTERY primei ediții, vedeţi pe Facebook 
şi Instagram.

***

Junior Chamber International (JCI) este prima rețea globală de tineri cetățeni activi, având peste 200,000 de membri în 115 ţări ale lumii. Scopul JCI este de a contribui la progresul economic al întregii societăți, oferind tinerilor oportunitatea de a-şi dezvolta calităţile de lideri, spiritul de colaborare, responsabilitatea socială şi spiritul întreprinzător, necesare pentru a produce schimbări pozitive. În prezent, JCI are statut consultativ în Organizația Națiunilor Unite și a Consiliului Europei.