Mișcarea civică „Hai Moldova” se află în căutarea unui „Coordonator Logistică Regional Hai Moldova (din regiunile Nord, Centru, Sud și Chișinău)”. Perioada de lucru este 10 august - 30 septembrie. Activitatea va fi remunerată. Data limită de depunere solicitării este 9 august.

Responsabilități Coordonator Logistică NORD/ CENTRU/ SUD:

#Comunicarea cu coordonatorii locali din raioane și monitorizarea necesităților lor logistice pentru ziua de curățenie.

#Trimiterea unui raport săptămânal scris echipei centrale cu privire la progresul din raioanele regiunii de dezvoltare respective.

#Distribuirea materialelor logistice de la echipa centrală la coordonatorii locali.

#Comunicarea cu Consiliile raionale ale regiunii de dezvoltare respective.

Responsabilități Coordonator Logistică CHIȘINĂU:

#Comunicarea cu coordonatorii locali din Chișinău și monitorizarea necesităților lor logistice.

#Scrierea unui raport săptămânal cu privire la progresul din locurile în care va fi făcută curățenia.

#Distribuirea materialelor logistice la coordonatorii locali.

#Comunicarea cu instituțiile publice locale din Chișinău.

Cerințe:

#Identificarea cu valorile și mesajele Hai Moldova.

#O bună cunoaștere a organizării administrativ teritoriale în zona respectivă.

#Experiență în comunicarea cu reprezentanții instituțiilor Administrației Publice Locale.

#Cunoașterea limbilor română și rusă.

#Mașină personală cu posibilitate de deplasare reprezintă un avantaj.

Doritorii sunt rugați să trimită un CV AICI cu subiectul: Aplicare job și titlul job-ului la care se aplică: Coordonator Regional NORD/ CENTRU/ SUD/ CHIȘINĂU.

Hai Moldova  este o mișcare civică, fondată în 2011 cu scopul de a aduna cetățenii pentru a păstra mediul mai curat.

Hai Moldova este parte a acțiunii globale „World Cleanup Day” (Ziua Mondială a Curățeniei), care pe data de 15 septembrie 2018 are scopul să adune 380 milioane de oameni din 150 de țări, care vor aduna 500 milioane tone de gunoi din natură și spații publice. Alături de acțiunea globală, în Moldova ne propunem să adunăm 100 000 oameni și să strângem 1400 tone de gunoi.

Mișcarea socială Hai Moldova a reușit să convingă peste 230 000 de oameni să participe la Ziua Națională de Curățeniei, care s-a organizat din 2011 până în 2017. La data de 16 aprilie 2011 au fost mobilizați 113 600 oameni, iar 2 mai 2012 – 111 000 oameni. La data de 30 Martie 2018 au fost mobilizați 10 000 chișinăuieni, care au ieșit să facă curat în capital. În total, în această perioadă voluntarii Hai Moldova au colectat din spațiile verzi peste 15.000 tone de gunoi, din 854 de localități. La acțiune s-au alăturat sute de companii private, instituții de stat și Autorități Publice Centrale și Locale, persoane publice și politicieni.„Let’s Do It! World” este o mișcare civică care a început în Estonia în 2008, când 50 000 de oameni s-au unit pentru a curăța țara în 5 ore. De atunci, mișcarea „Let’s Do It!” A răspândit modelul pentru a face țara curată într-o zi în întreaga lume. Acum, peste 16 milioane de voluntari s-au alăturat acestei mișcări.