(video) Rudele persoanelor care au suferit în accidentul de la Kaluga au plecat în Federația Rusă 

psiholog

Mai multe rude și apropiați ale persoanelor care au avut de suferit în tragicul accident din regiunea Kaluga au plecat în Federația Rusă, în seara zilei de 5 august ora 22.00.

Deplasarea a avut loc de la sediul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, de unde a fost organizat transport pentru cei care au hotărât să meargă în regim de urgență. Până la plecarea rudelor persoanelor implicate în accident, acestea au discutat cu psihologii IGSU, dar și conducerea Inspectoratului, care i-a asigurat de susținere și sprijin din parte Guvernului și a Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit IGSU, grupul de ofițeri din cadrul Inspectoratului trimiși în Federația Rusă au ajuns în dimineața zilei de 5 august în regiunea Kaluga și au început perfectarea tuturor procedurilor necesare pentru repatrierea cadavrelor persoanelor decedate. Conform sursei, 4 persoane traumatizate în urma accidentului vor fi externate din spitalul Sukhinichi pe 7 august și vor putea merge acasă.

Autoritățile în comun cu ofițerii IGSU vor lua decizii cu ce mijloc de transport vor fi transportați în țară oamenii, pentru a putea ajunge în siguranță.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente