Recomandări #diez. Începe această săptămâna cu cele mai frumoase evenimente de vară

fbnsatygf

Au mai rămas câteva săptămâni din această vară. Nu, acesta nu este un motiv de tristețe, dimpotrivă este o motivație puternică pentru a-ți umple agenda cu cele mai frumoase evenimente pentru fiecare zi a sezonului estival. Echipa #diez te ajută să faci acest lucru, vezi mai jos unde poți merge marți, 7 august.

#Ședința Top Toastmasters din 07. 08. 2018

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership. Pentru data de 7 august 2018 organizatorii au pregătit o ședință deosebita. Ești invitat și tu să înveți alături de ei.

Agenda evenimentului și mai multe detalii găsiți AICI!

#Разгадай кто есть кто!

Dacă îți plac jocurile psihologice, atunci acest eveniment este perfect pentru tine. I-ați prietenii și joacă Mafia, începând cu ora 19.30, la Budweiser Grill & Pub.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Filmul „Марли и Я”

Completează-ți această zi din vară cu un film frumos și pentru ca totul să fie mai special, alege să mergi la cinema în aer liber. Așadar, începând cu ora 21:00, i-ați oamenii dragi și mergi la film în Grădina Botanică.

Mai multe detalii găsești AICI!

#GrandReopening -Tucano Coffee Brazil – Live Reggae Vibe

Din August, zilele la Tucano Coffee Brazil au gust! Ești așteptat la redeschiderea locației tale preferate. Te așteaptă și surprize frumoase:
#Pași de dans pe ritmuri braziliene â
#Live Reggae Vibe de la Sweet Mama Jamma’s Mojo Juice
#Sabdariffa Ruby Coffee cadou pentru prietenul tău!
Un drink îl plătești, al doilea cadou îl primești.
#Carduri de fidelitate Tucano Friends cadou

Mai multe detalii găsești AICI!

#MINȚI PRIMEJDIOASE 2D


După ce o pandemie ucide majoritatea copiilor și adolescenților din America, cei 2% care au supraviețuit dezvoltă diverse superputeri. Supraviețuitorii bolii au rămas cu puteri nefirești care pot fi descrise doar printr-o culoare: verde (super inteligență), albastru (telekineză), galben (control asupra electricității), portocaliu (putere asupra minții) și roșu (controlul focului). Ei sunt considerați prea periculoși pentru societate, și sunt luați de la familiile lor și plasați în lagăre de detenție. Ruby Daly, o adolescentă de 16 ani, cu puteri telekinetice, este trimisă la Thurmond, o tabără pentru copiii ca ea. Acolo ea se simte nefericită și speriată de ceea ce s-a întâmplat cu ceilalți asemenea ei. Ruby reușeste să scape din tabăra oribilă cu ajutorul ligii copiilor, și de acolo viața ei se schimbă pentru totdeauna. Ea se alătură unui grup de adolescenți care încearcă să fugă din calea maleficului guvern.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente