UPDATE: Accident grav în Rusia. Șase cetățeni moldoveni au decedat

accident dse

6 cetățeni moldoveni au decedat în urma unui accident rutier în apropiere de regiunea Kaluga, Rusia. 

UPDATE 12.00: „Ministerul Afacerilor Interne a creat o celulă de criză pentru monitorizarea situației în urma accidentului, dar și luarea de decizii în caz de necesitate. În cadrul celulei sunt implicați factori de decizie din cadrul ministerului care vor putea ajuta persoanele rănite și apropiații oamenilor decedați. Rudele și apropiații celor implicați în accidentul de circulație din regiunea Kaluga pot afla mai multe informații contactând telefonul de încredere al IGSU la numărul 022 78 -50 -32”, a declarat Liliana Pușcașu, șefă centru relaţii cu publicul, al Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale.

Potrivit informației IGSU al MAI colectată din subdiviziunea Ministerului pentru Situații Excepționale a Federației Ruse, aciidentul s-ar fi întâmplat, în dimineața acestei zile, ora 7.40.

În accident au fost implicate trei unități de transport, inclusiv un microbuz de model Mercedes Vito cu numere de înmatriculare a Republicii Moldova. În urma impactului 8 persoane au decedat dintre care 6 cetățeni ai Republicii Moldova.

Alte 4 persoane, cetățeni ai țării noastre sunt internați în spital cu diverse traumatisme. Circumstanțele urmează să fie stabilite ulterior.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente