Victor Stînă: „Zimbru rămâne echipa mea de suflet și n-o să uit niciodată de unde am pornit”

30708233_1727982690573360_97729777502257152_o

Fotbalistul moldovean, Victor Stână, a semnat un contract cu echipa Dinamo București. Mijlocașul în vârstă de 20 de ani a postat pe pagina sa de Facebook un text unde mulțumește echipei sale anterioare și fanilor pentru susținerea acordată.

Flavius Stoican, antrenorul celor de la Iași, l-a pregătit pe Stana în urmă cu două sezoane și îl cunoaște personal pe Victor. „Eu l-am debutat la Zimbru. Este un băiat liniștit, cuminte, cu caracater în afara terenului. Este mai mic de statură, dar foarte tehnic, știe fotbal. Îl cunosc de acum 2 ani și era bun pentru Moldova”, transmite libertatea.ro.

„A venit momentul să-mi iau rămas bun de la clubul care m-a crescut și de la toți cei, care au fost alături de Zimbru. Sunt trist, căci începând din etapa următoare nu voi mai fi alături de voi, nu voi mai apăra culorile clubului, nu voi mai auzi scandările fanilor și nu voi putea să mă bucur că joc pentru cea mai iubită echipa din Moldova, însă sunt fericit că am fost educat de Zimbru, având cei mai buni antrenori, colegi și suporteri . Mulțumesc conducerii pentru înțelegere și încrederea acordată, colegilor pentru ajutor și susținere iar suporterilor pentru fidelitate și momentele de neuitat – astea toate îmi vor lipsi. Oriunde n-aș fi , Zimbru rămâne echipa mea de suflet și n-o sa uit niciodată de unde am pornit. Și cel mai importam lucru e că nu spun Adio, căci mă voi întoarce” a scris acesta într-o postare pe Facebook.

Victor Stînă a marcat 3 goluri în 14 meciuri jucate de Zimbru în acest sezon.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente