(video) Stagiunea de vară. Schimbările în teatru, salariile actorilor și întâmplările de după culise din experiența Olgăi Anghelici

35943631_2081333301895809_8824543473987223552_n

Olga Anghelici este o tânără actriță la Teatrul „Satiricus” din Chișinău, și deși are doar câțiva ani de experiență în spate, este pregătită „la 180%” să își îndeplinească meseria de artist. În cadrul proiectului „Stagiunea de Vară”, tânăra le-a povestit cititorilor #diez despre diferența dintre repetiții și spectacolele jucate pe scenă, întâmplări amuzante din culise și schimbările care ar trebui să intervină în teatrul autohton.

La doar 26 de ani, Olga Anghelici este o actriță a teatrului „Satiricus” din capitală, jucând în spectacole ca „Poker sau femei”, „Hamlet”, „Migranți” și multe altele. Olga zice că pentru a fi actor, nu trebuie să fii pregătit 100%, ci 180%, deoarece nu este o meserie deloc ușoară. Despre dintre culise și scenă, Olga povestește mai multe în video de mai jos!

 

Proiectul „Stagiunea de Vară” are scopul de a descoperi și de a promova atât arta teatrului autohton, cât și pe acei care o produc. Printr-o serie de interviuri, încurajăm tinerii să aprecieze una dintre ramurile care definește cultura și să se aprofundeze în domeniul creării acesteia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Liuba Țobenco
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente