Majoritatea universităților din Republica Moldova au anunțat deja rezultatele finale pentru primul tur al admiterii din acest an. În urma totalizărilor, unele dintre acestea au anunțat că vor desfășura și cel de al doilea tur, deoarece nu au fost acoperite tote locurile bugetare pentru anul de studii 2018-2019.

Mai jos vedeți ce universități au anunțat turul II, ce specialități propun și câte locuri bugetare oferă studenților.

#Universitatea de Stat din Moldova

La Universitatea de Stat din Moldova, puteți depune deja actele pentru turul II. Aici comisia de admitere lucrează de luni până sâmbătă, începând cu ora 9.00.

Depunerea actelor pentru participare la concursul de admitere se desfășoară în perioada 26 iulie – 4 august, iar rezultatele preliminare vor fi anunțate pe 4 august.

Mai jos vedeți ce locuri bugetare au rămas neacoperite în primul tur al admiterii:

Plan admitere Licenţă cu frecvență ( Turul II )

Plan admitere Licenţă cu frecvență redusă ( Turul II )

#Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”

Această universitate anunță concursul repetat la locurile vacante cu finanțare de la BUGET pentru perioada 25 iulie – 2 august.

Documentele pot fi depuse la sediul universității, iar locurile bugetare rămase disponibile le puteți vedea mai jos.

fh

#Universitatea Tehnică din Moldova

Și la UTM au rămas locuri bugetare disponibile. Așa că dacă ești pasionat de inginerie sau alte specialități din cadrul acestei universități poți depune actele în turul II, în perioada 24 iulie – 4 august.

Deocamdată locurile bugetare rămase disponibile nu au fost afișate pe pagina universității, însă acestea sunt afișate în pe hall la UTM, de asemenea puteți apela comisia de admitere pentru a obține informație despre specialitățile ce au locuri la buget.

Contacte comisia de admitere: Tel: +373 78 83 90 49 | 022 23-51-85.