Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru un început de weekend cât mai colorat

girl-nature-sunset-wallpaper-15071

În sfârșit e weekend! Știm că această parte a săptămânii o așteptați cu cel mai mult drag, iar noi, ca de obicei, vă venim în ajutor cu o listă de recomandări de evenimente care vă vor colora ziua de sâmbătă, 28 iulie.

#Board Games Day 2018

O competiție cu jocuri de societate.
Data: sâmbătă, 28 iulie, de la 13:00 la 19:00.
Locul: Liceul „Prometeu” (Chișinău, str. Nicolae Iorga, 2)
Participanți: primele 32 de persoane înregistrate, contribuție de 40 lei/persoană pentru băutură, mâncare.

Mai multe detalii găsești AICI!

#GARDeAMUS: Demolarea / Demolition

În 2011 a fost demolată fosta clădire a primei Poște. Un an mai târziu am organizat prima proiecție internațională cu titlul DEMOLAREA, în scuarul Teatrului „A. P. Cehov”, care se afla vizavi de fostul hotel Leo Grand (demolatorul). Revenim cu aceste filme. Povestea se repetă în 2018 și în cazul Palatului de Cultură al Sindicatelor din sectorul Râșcani și în cazul singurului cinematograf din sectorul Telecentru – Gaudeamus.

Pe 28 iulie 2018, sunteți invitați să vedeți o serie de scurt metraje ce documentează acte ale demolării înfăptuite în diverse contexte, regimuri politice sau ideologice, condiții economice sau sociale, care au dominat în trecut sau domină în prezent și astfel contribuie la formarea noilor identități urbane.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Seminarul informațional pe discursul instigator la ură

Centrul de Informații GENDERDOC-M vă invită sâmbătă la ora 13:00 la seminarul informațional pe tema discursului instigator la ură. Seminarul se va petrece în oficiul organizației.

Mai multe detalii găsești AICI!

#CLUBUL MILIARDARILOR 2D


Los Angeles la începutul anilor 1980. O companie de tineri decid să facă o înșelătorie, rezultatul favorabil promite o suma de bani imensă. Planul de îmbogățire se dovedește a fi viabil și în același timp mortal.

Mai multe detalii despre film găsiți AICI!

#Aperol Vibes l Dj Sparks

Cine a mai rămas în Chișinău și nu a plecat la mare? Pentru voi se organizează o bucată de litoral pe marginea străzii Mihai Eminescu, 56. Este Aperol, Prosecco și multe, muuulte portocale. Gheața deja a fost tăiată cubulețe.
Organizatorii te așteaptă doar pe tine, să deschideți sezonul Aperol Spritz.

Mai multe detal

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente