(foto, video) Aleksandr Golovin s-a transferat la AS Monaco. Ce sumă a achitat vicecampioana Franței pentru mijlocașul rus

MTVlYjkxMTkwNTU0ZGY3MzIzMjAyZWRhZDg4ZQ==.thumb
Foto: digisport.ro

Fotbalistul rus, Aleksandr Golovin a semnat un contract pe cinci sezoane cu AS Monaco. Echipa din Monaco a plătit pentru tânărul fotbalist 30 de milioane de euro, plus bonusuri astfel, acesta a devenit cel mai scump fotbalist din istorie Rusiei.

Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani, cu 23 de selecţii pentru naţionala Rusiei, a atras atenţia în sezonul trecut, în tricoul lui CSKA Moscova, şi a fost unul dintre principalii artizani ai parcursului bun al Rusiei la CM de pe teren propriu, unde „Sbornaia” a ajuns în sferturile de finală, scrie digisport.ro.

După Mondialul reuşit, Golovin a intrat în vizorul mai multor echipe mari, precum Juventus Torino sau Chelsea. Trupa din Monte Carlo le-a luat însă faţa acestora, iar vicepreşedintele lui Monaco, Vadim Vasiliev, a spus că gruparea din Principat îl urmărea „de mult timp” pe mijlocaş.

digisport.ro

Este prima oară când preşedintele lui Monaco, miliardarul rus Dmitry Rybolovlev, aduce un fotbalist rus. Rybolovlev a cumpărat clubul în decembrie 2011, când acesta se afla în Ligue 2.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente