Compania Endava, care are o filială și în Moldova, a fost listată la NY Stock Exchange

pr-us-180116-img
Foto: Avaya

Compania Endava a fost listată oficial la una dintre cele mai cotate burse de valori din lume, NY Stock Exchange.

Prin intermediul soluțiilor de Evoluție digitală, de transformare și automatizare Agile, Endava oferă clienților săi servicii de dezvoltare software pentru finanțe, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie și retail care acoperă întregul ciclu de viață al software-ului, de la ideație la producție.

Endava are peste 4700 de angajați localizați în birouri în America de Nord și Europa de Vest și centre de livrare în România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia.

Recent, compania a anunțat că urmează să fie listată la NY Stock Exchange, una dintre cele mai valorificate burse de valori din lume.

Endava este o companie privată de tehnologie, înființată în 2000, cu sediul la Londra, Marea Britanie. Compania are o filială și la Chișinău, Moldova.

New York Stock Exchange este o bursă de valori localizată în New York City. Fondată în 1795, dar activă în actuala formulă începând cu 1817, NYSE este întâia bursă de valori a lumii judecând în termeni de capitalizare de piață în dolari americani. NYSE este pe locul doi din toate bursele lumii. New York Stock Exchange are o capitalizare globală de piață de aproximativ $ 25.0 trilioane conform unei estimări din 31 decembrie 2006.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente